Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

JOI: Începe TÂRGUL de CRĂCIUN la Aiud. Concerte de colinde, expoziții și târg de mărfuri. PROGRAMUL

Publicat

Untitled Joi, 10 decembrie, începând cu ora 17.30, în Piața Dr. Constantin Hagea din municipiul Aiud, va avea loc deschiderea festivă a celei de a IV-a ediții a Târgului de Crăciun. În această ediție, aiudenii se vor bucura de concertele de colinde organizate la Biserica Romano-catolică din municipiu și la Centrul Cultural ”Liviu Rebreanu” Aiud.

Pentru îmbrăcarea oraşului în „haine” de sărbătoare şi iluminatul festiv, cheltuielile la bugetul local au fost de 35000 de lei, potrivit reprezentanţilor Primăriei Aiud.

În 2 decembrie, la Centrul Cultural ”Liviu Rebreanu”, elevi ai școlilor aiudene au participat la tradiționalele ateliere de creație, confecționând cadouri și ornamente de Crăciun, pe care le vor prezenta în cadrul unei expoziții ce va avea loc în 15 decembrie, la Centrul Cultural.

La ediția din acest an vor fi organizate expoziţii cu vânzare de ornamente şi cadouri de Crăciun confecţionate de elevi, precum şi mărfuri tradiţionale oferite de comercianţi.

Joi, cei prezenți la deschiderea oficială a târgului, se vor bucura de un spectacol de colinde, oferit de copiii de la grădinițele și școlile aiudene și de o lansare de confeti.

Serile de colinde vor continua în 12 decembrie, la Biserica Romano-catolică, cu începere de la ora 19.00, cu concertul de Crăciun ”Voi, zuori de ziuă”, iar în 17 decembrie, de la ora 17.30, în Piața Dr. Constantin Hagea, vor susține un spectacol copiii de la școlile aiudene, Ansamblul de Dansuri Populare Maghiare – Aiud și Ansamblul Folcloric ”Doina Aiudului”. De asemenea, pe 18 decembrie, de la ora 18.00, Centrul Cultural ”Liviu Rebreanu” va găzdui un tradițional concert de colinde.

Program Târgul de Crăciun Aiud 2015

Joi, 10 decembrie

Piața Dr. Constantin Hagea

Ora 12.00 Împodobirea bradului
Orele 12.00-20.00 Târg de mărfuri tradiţionale, Expoziţie cu vânzare – obiecte confecţionate de copiii aiudeni

Deschiderea festivă a Târgului de Crăciun

Ora 17.30 Îl așteptăm pe Moș Crăciun

Ora 17.35 Lansare de confeti

Ora 17.40 Seară de colinde – copiii grădinițelor și școlilor aiudene

Sâmbătă, 12 decembrie

Biserica Romano-Catolică Aiud

Ora 19.00 Concert de Crăciun „Voi, Zuori de ziuă”

Marţi, 15 decembrie

Centrul Cultural „Liviu Rebreanu”

Ora 13.00 Expoziția lucrărilor de la atelierele de creație

Joi, 17 decembrie

Piața Dr. Constantin Hagea

Ora 17. 30 Seară de colinde – copiii școlilor aiudene Ansamblul de Dansuri Populare Maghiare – Aiud Ansamblul Folcloric „Doina Aiudului”

Vineri, 18 decembrie

Centrul Cultural „Liviu Rebreanu”

Ora 18.00 Concert de colinde

Târgul de mărfuri tradiţionale va fi deschis în Piața Dr. Constantin Hagea, în perioada 10-24 decembrie, între orele 12.00 – 20.00

În perioada 10-14 decembrie, în Aiud se desfăşoară Zilele Municipale ale Energiei Inteligente, cu informarea cetățenilor privind măsuri de reabilitare termică a locuințelor cu materiale naturale și accesibile

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax