Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

JOI: Început de an universitar la UTCN, Filiala Alba Iulia pentru peste 420 de studenţi. Calendarul examenelor, restanţelor şi vacanţelor

Publicat

hcc_sediu4 Universitatea Tehnică Cluj-Napoca, extensia din Alba Iulia începe oficial anul universitar, joi, 2 octombrie, în cadrul unei festivităţi organizate de la ora 12.00, în sala profesorală a Colegiului Național „Horea, Cloșca și Crișan”. În acest an universitar, 139 de studenți de anul I, din județul Alba vor urma cursurile extensiei din Alba Iulia.  În total, la specializările universității, cu filială și în Alba Iulia, sunt înscriși 427 de studenţi la Facultatea de Construcţii de Maşini și Facultatea de Mecanică.

În Alba Iulia, tinerii care au ales să se înscrie la Universitatea Tehnică au putut opta pentru Facultatea de Construcţii de Maşini, cu specializările Inginerie Industrială şi Inginerie Economică Industrială, dar şi pentru cursurile Facultăţii de Mecanică, cu specializările Sisteme şi Echipamente Termice şi Maşini şi Instalaţii pentru Agricultură şi Industria Alimentară.

Joi, începând cu ora 12.00, în Sala Profesorală a Colegiului Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan” va avea loc deschiderea oficială a anului universitar, la care vor participa directorul Universității Tehnice, filiala Alba Iulia, conf. dr. ing. Anton Popa, prorectorul Universităţii Tehnice Cluj -Napoca, prof. dr. ing. Vasile Ţopa, decanul Facultăţii Construcţii de Maşini, prof.dr.ing. Daniela Popescu, cadre didactice ale unităţii de învăţământ universitar, autorităţi locale, dar şi angajatori din judeţul Alba.

AICI calendarul anului universitar la UTCN. Când sunt programate sesiunile de examene şi restanţe, dar şi vacanţele.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax