Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

JOI, la ALBA MALL: 200 de bilete la concertul susținut de INNA în Stage, la preț PROMOȚIONAL. ACCESUL în club, în seara show-ului

Publicat

bilet inna Într-o singură zi, au fost epuizate 250 de bilete la concertul susținut de Inna, în Stage. Dar cei care nu au prins ofertele de 25 de lei, respectiv 30 de lei mai au o șansă. Joi, între orele 17.00 – 19.00 se mai pun în vânzare încă 200 de bilete la show-ul anului din Stage, la preț promoțional: 40 de lei.

Biletele pot fi cumpărate de la Aroma Caffe din incinta Alba Mall, în intervalul orar menționat. Organizatorii au spus că în seara concertului au prioritate la intrarea în club cei care au cumpărat bilete în timp.

Aceștia au precizat că nu garantează ca în 30 ianuarie, înainte de începerea show-ului, să mai poată fi achiziționate bilete de la intrare, din cauză că acestea ar putea fi epuizate în următoarele zile.

De marți, s-au pus în vânzare bilete la cel mai mare show live din Club Stage. Albaiulienii au avut parte de oferte „imbatabile” la concertul Innei din Stage, astfel că primele 250 de bilete s-au vândut cu 25 de lei, respectiv 30 de lei.

Organizatorii anunță că joi, între orele 17.00 – 19.00 la Aroma Caffe din incinta Alba Mall albaiulienii și nu numai au ocazia să cumpere un bilet la cel mai tare concert al anului din Alba Iulia, cu 40 de lei.

Astfel, joi este ultima șansă pentru achiziționarea unui bilet la ofertă, mai exact 40 de lei pentru o seară de neuitat cu Inna.

Citește și O noapte cu INNA la Alba Iulia. Care sunt PRETENȚIILE artistei pentru concertul LIVE din 30 ianuarie, de la Stage

Începutul de an vine cu un concert de proporții în Club Stage din Alba Iulia, susținut de Inna, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică dance și house din România și de peste hotare. Concertul va avea loc vineri, 30 ianuarie, iar albaiulienii au ocazia să o vadă pe artistă pentru prima dată într-un concert live în Cealaltă Capitală, dar şi într-un club după patru ani.

Diggy Down”, „Summer in December”, „Fata din Rândul Trei”, „Fie ce o fi”, „Strigă”, „INNdia”, „More than Friends”, „Club Rocker”, „Sun is up”, „Be my lover” și multe alte hituri ale Innei vor putea fi fredonate în premieră şi în Alba Iulia.

Întreg concertul va fi filmat de cei de la U TV, urmând a fi difuzat la o săptămână de la evenimentul din Alba Iulia.

Citește și PREMIERĂ în Alba Iulia: Pe 30 ianuarie, INNA va concerta LIVE în Club Stage. PREŢUL unui BILET la show-ul anului

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax