Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Joi, la Universitatea din Alba Iulia: ANAF prezintă studenților serviciile oferite contribuabililor și obligațiile fiscale

Publicat

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a anunțat că începe o serie de prezentări ale „Serviciilor oferite contribuabililor”, în colaborare cu universități din România.

Este vorba despre o prezentare despre rolul și importanța ANAF în societate, dezvoltarea României pe baza taxelor colectate, serviciile electronice oferite de ANAF prin intermediul cărora contribuabilii își pot îndeplini obligațiile fiscale.

În Alba, evenimentul va avea loc la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, în 10 noiembrie.

Primul eveniment este găzduit de Universitatea „Dunărea de Jos” Galați.

Prezentări pentru studenți

”La nivel național, cei peste 50 de specialiști în fiscalitate vor furniza studenților și informații menite să sprijine integrarea optimă a acestora pe piața muncii și a antreprenoriatului, precum și creșterea civismului fiscal, transmite ANAF.

Unul dintre obiectivele imediate ale ANAF este acela de a promova o cultură în care conformarea fiscală voluntară să fie percepută drept o atitudine corectă, în care plata taxelor este atât o obligație legală, cât și un act de responsabilitate socială.

ANAF își concentrează toate eforturile pentru creșterea gradului de conformare, iar studiile efectuate arată că, pe termen lung, pentru îndeplinirea acestui deziderat, este necesară o educație fiscală timpurie și continuă.

Astfel, suntem convinși că implicarea comună ANAF – instituții de învățământ superior va conduce la creșterea conformării fiscale, implicit a civismului fiscal din România”, se arată într-un comunicat al Agenției.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate