Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

JOI: Lansare de carte, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia. Sunt prezentate volumele „Alba – o istorie în date”, de Ioan Bâscă

Publicat

Basca iulie 2016 Joi, 7 iulie, de la ora 18.00, în foaierul Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia va avea loc lansarea volumelor „Alba – o istorie în date”, semnate de Ioan Bâscă. 

”<Trecutul este fereastra viitorului> scria Hașdeu. O asemenea fereastră deschidem și noi prin acest volum. Așadar, uitați-vă în trecut pentru a zări viitorul! sunt cuvintele de final ale argumentului adus de autor cărții pe care ne-o propune și pe care vrem să v-o oferim”, transmis reprezentanții Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba.

Cele două volume semnate de Ioan Bâscă – „Alba – o istorie în date” vor fi prezentate de istoricul Vasile Moga. Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană ”Lucian Blaga„ Alba iar partenerii acestui demers cultural sunt Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia și Editura Altip din Alba Iulia.

Aceleași volume vor fi lansate și la Sebeș, unde se alătură în organizare Biblioteca Municipală „Lucian Blaga” Sebeș, Primăria Municipiului Sebeș și Consiliul local Sebeș, alături de partenerii evenimentului Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș și Editura Altip din Alba Iulia. Evenimentul va avea loc joi, 14 iulie, ora 18.00, la Centrul Cultural „Lucian Blaga” din Sebeș. Aici, volumele vor fi prezentate de Mioara Pop, director al bibliotecii județene.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate