Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MIERCURI: O poliţistă de la IPJ Hunedoara, pasionată de pictură, îşi prezintă tablourile la Alba Iulia

Publicat

O poliţistă de la IPJ Hunedoara îşi prezintă creaţiile artistice la Alba Iulia. Absolventă a Şcolii Populare de Arte şi membră a Uniunii Artiştilor Plastici, Andreea Alba este pasionată de pictură.

La Centrul de resurse Academia Doamnelor din Alba Iulia, miercuri, 13 iunie, de la ora 18.00, aceasta va prezenta expoziţia “Răsărit de vară”, ce cuprinde 20 de tablouri realizate în ulei şi acrilic, pe pânză, de diferite dimensiuni.

Evenimentul este organizat în colaborare cu Uniunea Artiştilor Plastici și va fi prezentat de către preşedintele organizaţiei, Ioan Traian Mârza.

Andreea Alba este agent de poliţie în cadrul IPJ Hunedoara din anul 2006, absolventă a Şcolii Populare de Artă din 2016 şi membră a Uniunii Artiştilor Plastici, din 2017.

“Mi-am descoperit de puţină vreme acest talent. Am văzut că pot reproduce fidel un chip uman sau un peisaj, astfel încât mi-am prezentat tablourile unor persoane de referinţă în domeniu, pentru a vedea dacă pot continua. De 4-5 ani lucrez în ulei şi acrilic, între timp am absolvit şi Şcoala Populară de Artă, iar acum este expoziţia mea, personală, de debut. Am mai participat cu lucrări la alte expoziţii, însă colective”, a declarat Andreea Alba pentru Alba24.ro.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax