Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

JOI: ”Oscar” pe scena Casei de Cultură a Studenților. Grupul Skepsis își pregătește participarea la o serie de festivaluri

Publicat

Oscar Joi, 30 octombrie, începând cu ora 19.00, la Casa de Cultură a Studenților, Grupul Skepsis va pune în scenă unul dintre cele mai îndrăgite spectacole din repertoriu, „Oscar”, de Claude Magnier. Piesa prezintă povestea lui Bertrand Barnier, un multimilionar, care este pe cale de a începe una din cele mai interesante zile ale vieţii lui, una dintre acele zile pe care nu o uiţi niciodată. Prețul unui bilet întreg este de 10 lei, iar pentru elevi, studenți și pensionari, prețul este de 5 lei. Acestea se pot achiziționa de la secretariatul Casei de Cultură a Studenților, de marți până vineri, în intervalul orar 9.00-15.00.

„Oscar” este  un adevărat coşmar care se înfiripează treptat, sufocant, şi în care toată lumea pare să conspire împotriva personajului principal.

În această piesă, Claude Magnier foloseşte abil resorturile clasice ale comediei, jocul neînţelegerilor, dezvoltarea antipatiilor, construirea tipologiei personajelor. Reţeta piesei este una de success, dovadă faptul că spectacolul a fost pus în scenă în interpretarea unora dintre cei mai mari actori de comedie francezi (Belmondo, P. Mondy, De Funès), piesa fiind jucată în continuare în toată lumea fără a-şi pierde farmecul inepuizabil.

Spectacolul este inclus în proiectul Stagiunea cu Skepsis, prin care Grupul Skepsis, având ca parteneri Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia, Primăria Municipiului Alba Iulia şi Fundaţia „Inter-Art” Aiud, îşi propune să ofere albaiulienilor 10 spectacole de teatru şi divertisment în acest an, incluzând piese din repertoriu, două premiere, spectacole de umor şi divertisment.Toate încasările din spectacole urmează a fi reinvestite în dezvoltarea necesarului tehnic al trupei şi în punerea în scenă de noi spectacole pentru a reedita proiectul şi anul viitor.

Finalul anului anunţă un program interesant trupei de teatru Skepsis, cu noi spectacole pentru publicul albaiulian şi cu participări la o serie de festivaluri unde va reprezenta Alba Iulia şi Casa de Cultură a Studenţilor: Festivalul Concurs de Teatru “Mihai Sorbul” (Botoşani), Festivalul Studenţesc de Teatru al Absurdului “Eugen Ionescu”(Bucureşti) şi Festivalul Internaţional “Zilele Teatrului Ludic” (Iaşi).

Distribuţie:
Charles – Răzvan Cociobea Christian Martin – Vasile Dîngă
Bertrand Barnier – Viorel Cioflica Germaine Barnier – Ludmila Cioflică
Colette – Elena Smeu-Mare Jacquelinne – Olga Surd
Charlotte – Anca Suciu Bernadette– Andreea Adam
Philippe Dubois – Bogdan Berar Oscar – Daniel Muntean
Şoferul Baronului – Chismorie Lawrenc

Christian Martin – Vasile Dîngă
Germaine Barnier – Ludmila Cioflică
Jacquelinne – Olga Surd
Bernadette– Andreea Adam
Oscar – Daniel Muntean

Regie: Cioflica Viorel
Sunet: Olea Ovidiu

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax