Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

JOI | Scriitoarea Doina Ruști, invitată la Alba Iulia: Întâlnire cu iubitorii de cultură și discuții despre cea mai recentă carte, „Mămică la două albăstrele”

Publicat

Filiala Alba-Hunedoara a Uniunii Scriitorilor din România organizează joi, 11 aprilie 2013, ora 12.00, la sediul filialei din Alba Iulia (str. București nr.2A), o întâlnire cu scriitoarea Doina Ruști.

Cadru universitar în București, Doina Ruști este una dintre cele mai apreciate scriitoare contemporane. Tradusă în mai multe limbi, invitată la numeroase târguri și evenimente internaționale, Doina Ruști s-a impus în special prin romanele cu tematică diversă și construcție solidă – așa o prezintă editura Polirom, editura care i-a publicat majoritatea romanelor.

Cea mai recentă carte – ”Mămica la două albăstrele” – este motivul principal al acestei întâlniri, întâlnire inefabilă, după cum spuneam, cu Doina Ruști și cu lumea pe care domnia sa o prezintă ca o realitate? sau ca o ficțiune?

Amfitrionul acestui eveniment este conf. univ. dr. Aurel Pantea, președintele filialei Alba-Hunedoara a USR, căruia i se vor alătura studenții Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia și, bineînțeles, toți iubitorii de cultură și literatură.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax