Connect with us
Publicitate

Uncategorized

JOI seara la „Jocuri de Putere” pe Realitatea TV: Apa grea, pe mâna unor oameni neplătiţi de 4 luni

Publicat

r b

rares bogdan Joi seară, de la ora 21.00, fii martorul situaţiei incendiare de la Regia Autonomă pentru Activităţi Nucleare, încă un rateu total al premierului Victor Ponta. Vei afla mărturii cutremurătoare ale oamenilor de la RAAN, care trebuie să securizeze apa grea cu gândul la faptul că nu şi-au mai primit salariile de 4 luni. Vei afla de ce, după ce i-a abandonat pe muncitorii de la Oltchim, premierul îi ignoră pe cei de la RAAN. Dar şi de ce îşi permite România, în plină criză a energiei, să neglijeze potenţialul său nuclear, potenţial care a salvat economia multor ţări avansate.

Iar de la ora 22.30, Rareş Bogdan îţi aduce ultimele informaţii despre cele mai fierbinţi mişcări politice ale ultimelor 24 de ore. Cum trebuie interpretată poziţionarea UNPR în privinţa Codului fiscal, ca pe o apropiere de PNL sau o tatonare menită să câştige timp până la întoarcerea lui Victor Ponta? Se coace noua majoritate?
De asemenea, continuăm sondajul „România politică, judeţ cu judeţ”, pentru a vedea cine are cele mai mari şanse să câştige alegerile din iunie 2016. Vor fi comasate localele cu parlamentarele?

Răspunsurile astă-seară, la „Jocuri de Putere”, probabil singura emisiune liberă din România. Cu Rareş Bogdan şi invitaţii săi, pe Realitatea TV, Realitatea FM şi realitatea.net!

(P)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax