Connect with us
Publicitate

Uncategorized

JOI seara la „Jocuri de Putere”, pe Realitatea TV: Cătălin Predoiu, invitat special şi despre patru dosare „grele”

Publicat

rares bogdan Premierul din umbra al noului PNL, omul căruia Klaus Iohannis i-a dat cuvântul că îl va numi în fruntea Guvernului, vine în această seară la „Jocuri de Putere”. Nu rataţi un dialog fără menajamente Rareş Bogdan – Cătălin Predoiu.

Care sunt cele mai mari 5 greşeli ale Guvernului Ponta, ce şanse are moţiunea „Alege între România şi Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta!” să răstoarne guvernul, ce soluţii are PNL pentru problemele românilor, cine se încălzeşte pe tuşă pentru a deveni ministru în viitorul cabinet liberal, cum rezolvă PNL problema corupţiei, incompetenţei şi nepotismului în instituţiile statului, când vom avea vot prin corespondenţă, aşa cum le-a promis preşedintele Klaus Iohannis românilor din Diaspora, cine face curăţenie în politică, dar şi care este generaţia care va schimba părerea românilor despre Parlament, aflaţi în această seară de la Cătălin Predoiu, omul care trebuie să îi convingă pe români că poate fi un premier mai bun decât Victor Ponta.

Iar de la ora 22.00, analizam la „Jocuri de Putere” patru dosare „grele” – Rompetrol, Loterie, corupţia din Primăria Bucureşti şi falimentul Astra Asigurări, alături de jurnaliştii Cornel Ivanciuc, Alex Cautis şi Stelian Negrea şi de fostul ministru al Economiei, Lucian Bode.

Guvernul Ponta mai adaugă un capitol la oneroasa afacere Rompetrol. După ce a renunţat la peste 400 milioane de dolari pe care kazahii de la KazMunayGaz îi datorau statului român, Executivul s-a angajat miercuri să contribuie cu bani la fondul de investiţii kazah-român de 1 miliard de USD care ar fi trebuit finanţat, de fapt, chiar de Rompetrol.

Cine se află în spatele afacerii? Care este miza escrocheriei prin care statul a pierdut sute de milioane de dolari? De unde va lua Guvernul bani pentru a-i vărsa în sacul fără fund al unui fond de investiţii care nu există? Cine se îmbogăţeşte când statul pierde bani? Ce spun procurorii anticorupţie?

Guvernul joacă o carte periculoasă nu doar la Rompetrol, ci şi în zona Loteriei. Victor Ponta mai merge o dată la cacealma şi vrea să înfiinţeze ceea ce jurnaliştii au numit „Ministerul Jocurilor de Noroc”. Executivul pregăteşte o ordonanţă prin care Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc să preia Loteria.

Oficiul ar urma să aibă un buget propriu, va primi de la stat clădiri, terenuri şi dotări şi va fi condusă de un preşedinte cu rang de ministru. Care sunt jocurile de interese din spatele acestui proiect? Cine are interesul să creeze un „minister al jocurilor de noroc”? Cine vrea să pună mâna pe Loterie şi de ce? Ce se întâmplă cu profitul de zeci de milioane al instituţiei? Dar cu contractele păguboase?

Nu uităm nici de corupţia din Primăria Bucureşti. Cum a făcut bani reţeaua de coruptie care a rezistat sub trei primari, cine se afla inca la butoane, cum s-au scurs banii bucurestenilor in buzunarele baietilor destepti, care sunt afacerile sustinute de mafia din administratia locala, ce au descoperit procurorii anticoruptie in Primaria Capitalei si cum au fost mintiti bucurestenii in ultimii 15 ani aflati de la Rares Bogdan si invitatii sai.

Nu ratati in aceasta seara nici dezvalurile despre falimentul Astra Asigurari. Ce manevre a facut Misu Negritoiu, presedintele ASF? Cum a luat statul decizia de a cere falimentul celui mai mare asigurator roman pe baza raportului KPMG? Ce impact va avea falimentul asupra celor 1,8 milioane de asigurati? Ce se intampla cu cele 2,5 de milioane de polite? Cine se afla in spatele celui maj rasunator faliment al anului? De ce s-a bucurat Victor Ponta la aflarea vestii ca Astra va intra in faliment? De ce beneficiaza Misu Negritoiu de sprijinul neconditionat al premierului?

Răspunsurile, în această seară, de la 21.00 la 24.00 la „Jocuri de Putere” cu Rareş Bogdan, doar la Realitatea TV şi Realitatea FM.

(P)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax