Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

JOI seara la „Jocuri de Putere” pe Realitatea TV: Cum poate reuşi internetul să transforme România. Despre votul electronic şi răscoala de la Borşa

Publicat

rares bogdan În această seară, la ora 21.00, ministrul Comunicaţiilor şi pentru Societatea Informaţională vine la „Jocuri de Putere” şi-ţi spune cum a ajuns România să-i bată pe indieni şi ruşi la competitivitatea IT.

Află de la Marius-Raul Bostan dacă poate reuşi internetul să aducă ţării suficient bani încât să aibă în mediul rural şi toalete, nu numai calculatoare. Care este strategia sa, care sunt urgenţele?

De ce nu este posibil votul electronic într-o ţară care stă la masă cu bogaţii lumii în materie de comunicaţii?

Noi adevăruri cutremurătoare din Dosarul “Microsoft”.

Ce avantaj are România pentru specializarea în securitate cibernetică?

Iar de la ora 22.00 îi vei cunoaşte pe reprezentanţii răsculaţilor din Borşa, oamenii care sunt pe punctul să-şi facă dreptate singuri deoarece au fost înghiţiţi de mafia pădurilor. Cine a făcut K.O. Justiţia din Maramureş? Ce interese are la Borşa celebrul şi controversatul Frank Timiş, care după scandalul „Roşia Montană” va reuşi să transforme o nouă zonă importantă a României într-o ţară a nimănui? Cine sunt complicii locali ai lui Timiş? Dar cei aflaţi la vârf?

Poate opri cineva marele jaf din pădurile României, retrocedările cu dedicaţie şi deposedările abuzive? Statul român este doar un detaliu neimportant? Cine împarte dreptatea în Maramureş? Care este miza financiară a lui Timiş?

Totul astă-seară, la „Jocuri de Putere”, alături de Rareş Bogdan şi ivitaţii săi, pe Realitatea TV şi Realitatea FM

(P)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax