Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

JOI seara la „Jocuri de Putere” pe Realitatea TV: Cum va reuși Cioloș să-și facă echipa fără interferența partidelor

Publicat

rares bogdan În această seară, la „Analiza de joi”, Rareș Bogdan și Iosif Boda decriptează cea mai fierbinte săptămână politică din acest an. Vei afla răspunsurile la 10 întrebări care frământă o țară care-și caută busola după un sfert de veac și are pentru prima oară șansa să o găsească.

Cum va reuși Dacian Cioloș să-și facă echipa fără interferența partidelor? Care sunt cele mai mari provocări ale viitorului guvern? Câte din așteptările românilor care l-au dat jos pe Victor Ponta se vor regăsi în primele sale măsuri? Care sunt primele urgențe ale lui Dacian Cioloș? Cum va reuși să lucreze cu o majoritate volatilă? Cum va încerca PSD să demoleze primul Guvern-partener al lui Klaus Iohannis? Se va lăsa Cioloș manipulat de Parlament? Cum va gestiona Cioloș cursele bugetare amplasate de PSD? Cum va reuși să le explice românilor că relaxarea fiscală și creșterea salariilor bugetarilor în același timp expune România unui risc economic? Cum va ține Cioloș în echilibru așteptările poporului și provocările guvernării?

Iar de la ora 22.00, unii dintre cei mai buni experți în politică externă îți spun de ce nu are România un model de țară, cine trebuie să-l pună pe planșeta și care sunt cele mai mari provocări geopolitice ale României. Află de la Dumitru Bortun (SNSPA), Răzvan Rădulescu (Academia de Studii Economice), Monica Roman (Facultatea de Relații Internaționale), Cătălin Buciumeanu (Centrul de Strategii Avansate), Alexandru Grumaz (Centrul pentru Studii de Securitate), Vasile Simileanu (Directorul Revistei Geopolitică) și jurnalistul Dan Cărbunaru (Calea Europeană) de ce este Europa nepregatită pentru criza refugiaților și va gestiona România aceasta problemă?

De ce nu a înțeles încă Vestul, Estul Europei?

Răspunsurile astă-seară de la Rareș Bogdan și invitații săi, pe Realitatea TV și Realitatea FM.

(P)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax