Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

JOI seara la „Jocuri de Putere” pe Realitatea TV: Dialog cu ministrul Afacerilor Externe şi ce vrea să schimbe Gabriel Biriş în Codul Fiscal

Publicat

jocuri de putere rares bogdan Joi seara, de la ora 21.00, pe Realitatea TV, la “Jocuri de Putere”, cu Rareş Bogdan, sunteţi invitaţi la dezbateri despre cele mai importante subiecte ale momentului.

Ora 21.00: Ministrul Afacerilor Externe, Lazăr Comănescu, în dialog cu Rareş Bogdan. Câţi prieteni are România? Totul despre organizarea votului în Diaspora şi temerile românilor de peste graniţe, Cum se îmbunătăţesc serviciile consulare. Despre locul României în încleştarea de la Marea Neagră. Cât de prieteni ne sunt turcii? Cât de inamici ne sunt ruşii?

Ce se schimbă în administraţia americană după alegerile din SUA. Este sau nu Moldova România?

Modificări importante în diplomaţia economică. Efectul Brexit asupra României. Cât de periculos este războiul informaţional?

Ora 22.15: Dezbaterea serii: Furtuna iscată de proiectul secretarului de stat Gabriel Biriş, explicat de el însuși si analizat de experţi economici. Ce vrea să modifice Biriş în Codul fiscal?

Românii, pe locul 6 in Europa la mărimea taxelor pe salarii. 43,5% din salariu se duce la Stat! Cresc şi mai mult taxele angajaţilor? Sau nu? Eeste sau nu un atac la buzunarul tuturor? Ce s-ar schimba şi ce ar rămâne la fel!

Explicaţiile secretarului de stat, adevărul despre criza din finanţe şi cât de mare este deficitul la bugetele asigurărilor, bugetul de sănătate şi cum va fi el acoperit.

Totul într-o emisiune liberă marca „Rareş Bogdan” pe Realitatea TV şi Realitatea FM!

(P)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax