Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

JOI seara la „Jocuri de Putere” pe Realitatea TV: Falimentul partidelor şi noi dezvăluiri despre caracatiţa ANRP şi despre scandalul finanţării Bisericii

Publicat

rares bogdan În această seară, de la ora 21.00, Rareş Bogdan şi Iosif Boda îţi deşluşesc, la “Analiza de joi”, pericolul din sondajele care arată lehamitea românilor faţă de actualii politicieni. Se vor reforma partidele sau îşi vor vopsi numai părul?

Iar de la ora 22.15 vei afla noi dezvăluiri din Dosarul ANRP, fapte, sume şi conjuncturi care arată că pentru jaful din retrocedări termenul „mafie” este un eufemism.

Cum funcţiona „Reţeaua Truică”, până unde şi-a întins tentaculele şi care partide au încurajat-o?

Bonus: într-o intervenţie excepţională, începând cu ora 23.15, Marian Munteanu îţi spune care sunt adevăratele obiective ale scandalului finanţării Bisericii. Despre dedesubturile „societății civile”, ce se va întâmpla cu BOR în perioada următoare şi cum arată ecuaţia România-Europa-Islam.

Totul astă-seară, de la Rareş Bogdan şi invitaţii săi speciali, pe Realitatea Tv şi Realitatea FM, de la 21.00 la 00.30.

(P)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax