Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

JOI seara la “Jocuri de Putere” pe Realitatea TV: Finanțarea campaniei din 2009 pe masa DNA şi adevărata poveste a tezaurului

Publicat

jocuri de putere rares bogdan Joi seara, de la ora 21.00, sunteţi invitaţi la dezbateri cu Rareş Bogdan, la “Jocuri de Putere”, pe Realitatea TV, despre cele mai importante subiecte ale momentului.

Ora 21.00: Începe cutremurul! Finanțarea campaniei din 2009 pe masa DNA. Legătura Băsescu – Udrea – Andronic

De ce a fost audiată fata preşedintelui 5 ore. Dacă e spălare de bani, de unde provin banii murdari? Neamul Băseştilor, de la ritualuri masonice, la ritualuri penale. Şi-a băgat fostul preşedinte familia în bucluc sau el e singurul nevinovat? Totul despre dosarele familiei Băsescu. Era preşedintele la curent cu miliardele de euro furate? A fost sau nu trădat de “structur’le” pe care le-a protejat?

Ora 22.00: Marian Munteanu, generalul Alexandru Grumaz şi jurnalista Oana Stănciulescu despre Bătălia pe Curentul Naţionalist.

Despre politica făcută cu oameni noi. Despre tinerii care pleacă iar din țară. Ce piedici i se pun încă, pe câți români mai convinge liderul de acum 25 de ani al Pieței Universității? De ce nu s-a săturat România de activişti, securişti şi oportunişti

Ora 23.15: Adevărata poveste a tezaurului, cu omul care a negociat pentru România.

Primul interviu, prima ameninţare voalată la adresa României. Noul ambasador rus în România, Kuzmin despre scutul de la Deveselu. Adevăruri spuse în premieră!

Ora 23.45: Val de romi în SUA, exact când am putea scăpa de vize! Dezvăluiri despre o situație care pare montată împotriva României. Are Putin un braț lung în Mexic?

Totul într-o emisiune marca “Rareş Bogdan”, pe Realitatea TV şi Realitatea FM

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate