Connect with us
Publicitate

Uncategorized

JOI seara, la „Jocuri de Putere” pe Realitatea TV. Măsurile fiscale ale „Guvernului Predoiu” și ce noi partide ar fi votate în România

Publicat

r b

rares bogdan Joi seara, de la ora 21.00, premierul din umbră, Cătălin Predoiu, aduce la “Jocuri de Putere” de la Realitatea TV, în exclusivitate, măsurile fiscale cu care vrea să combată deciziile economice luate pe genunchiul operat al lui Victor Ponta.

Vei afla care este strategia pentru protejarea resurselor ţării, dar şi cât de legal şi-a delegat Ponta atribuţiile. Bonus: convorbirile nesecretizate dintre premierul din serai şi miniştrii săi. Cine protejează interesele României?

Iar de la ora 22.00, Alexandru Radu, Daniel Buti, Octavian Hoandră îţi spun când se alătură clasa politică principiului “Stop şi de la capăt”. Cum pot fi înlocuitele partidele-camarilă, reminiscenţă a feudalismului, cu structuri compatibile celor europene?

Mai există vreo şansă pentru ca românii care nu mai cred în ele, ajunşi la două treimi din populaţie, să mizeze pe apariţia unor lideri sau trebuie să se mulţumească cu şefi politici? Ce partide pot apărea? Studiu exclusiv despre caracteristicile specifice României în corul european tot mai frământat.

Totodată, începând cu oa 23.15 analizăm tentativa disperată a Guvernului de la Budapesta de a readuce UDMR pe scena politică. Vei vedea tot ce se ascunde în spatele afirmaţiei şefului de Cabinet al premierului Orban Viktor, care inventează “activităţi anti-ungare” la Bucureşti pentru a stimula ura interetnică.

Nu rata “Jocuri de Putere”, probabil singura emisiune liberă din România! Numai la Realitatea TV, alături de Rareş Bogdan şi invitaţii săi, de la ora 21.00 până după miezul-nopţii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax