Connect with us
Publicitate

Uncategorized

JOI seara, la „Jocuri de putere”, pe Realitatea TV: Prim-vicepreședintele PNL Cătălin Predoiu spune cine vrea controlul asupra Justiției

Publicat

r b
rares bogdan Joi seară, de la ora 21.00, prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu vine în platoul “Jocuri de Putere” şi îţi spune cine vrea să aducă din nou Justiţia la ordinele politicienilor. De ce se foloseşte Victor Ponta de cazul “Rarinca” pentru a-şi salva pielea de răspunderea penală, ce pericol planează asupra independenţei judecătorilor şi cu ce arme se încearcă divizarea lor pentru a putea fi angrenaţi în bătălia politică.

Cine este artizanul modificărilor legislative care urmăresc protejarea corupţilor din Parlament de braţul DNA?

Iar de la ora 22.00, reprezentanţii tuturor partidelor politice parlamentare iau loc în băncuţele lui Rareş Bogdan şi dezbat moţiunea de cenzură cu câteva ore înainte de votul decisiv. Care sunt argumentele PNL şi cum contracarează PSD? Ce atitudine adoptă UDMR şi Grupul Minorităţilor? Pe cine vor susţine independenţii?

Ce se ascunde în spatele anunţului UNPR de abţinere de la vot? Rămâne Victor Ponta la Palatul Victoria sau vine George Maior? Ce şanse are PNL să formeze un nou Guvern?

Răspunsurile joi-seară de la ora 21.00 la 24.00, la “Jocuri de Putere”, de la invitaţii lui Rareş Bogdan, numai la Realitatea TV!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax