Connect with us
Publicitate

Uncategorized

JOI seara la „Jocuri de Putere” pe Realitatea TV: Primele sarcini trasate de Dragnea lui Ponta şi despre cei mai eleganţi demnitari

r b

Publicat

rares bogdan În această seară, de la ora 21.00, „Jocuri de Putere” analizează pe toate fețele ghiuleaua administrată de PSD fostului său lider. Urmărește un dialog inteligent, cu accente polemice, între Rareș Bogdan și Cozmin Gușă despre primele sarcini trasate de Liviu Dragnea „instabilului” Victor Ponta.

Cum a reacţionat premierul?

Va genera schimbare și la vârful Guvernului decapitarea lui Ponta din fruntea PSD?

Cum va juca Gabriel Oprea, câştigătorul din umbră al bătăliei pentru putere din PSD? Sau este Klaus Iohannis adevăratul câştigător?

Cine a avut interesul să implice SRI în lupta internă din PSD? De ce au lansat apropiații lui Ponta săgeţi înspre agenții lui Hellwig şi Coldea?

Iar de la ora 23.00, Rareş Bogdan are un invitat-surpriză, pentru un intermezzo stilistic în peisajul politic tot mai lipsit de culoare. Nu rata un dialog despre gustul românilor pentru lux și sărăcia de imaginaţie a bogaţilor, despre manelizarea discursului politic şi asemănările cu fauna showbizz-ului.

Astă seară la „Jocuri de Putere”, în DIRECT de la Mamaia – Năvodari.

(P)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax