Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

JOI seara la „Jocuri de Putere” pe Realitatea TV: Toți ochii pe BNR. Pro și contra Legii dării în plată

Publicat

rares bogdan În această seară, începând cu ora 21.00, ochii tuturor românilor sunt ațintiți pe Adrian Vasilescu. Consilierul special al guvernatorului BNR va fi intervievat de Rareș Bogdan și-ți va spune ce ai de făcut dacă vrei un credit imobiliar. Ce se va întâmpla cu Legea dării în plată? BNR, pro sau contra?

Exclusiv: Ce propune instituția de pe strada Doamnei.

De la ora 22.00, nu rata un nou episod de analiză electorală din ciclul „Bătălia pentru București”. În seara asta, Bătalia pentru orașele din interiorul marelui oraș. Tu știi cum arată sectorul tău? Dar cum ar trebui să arate? Invitați la „Jocuri de Putere”: Ciprian Ciucu, Dan Tudorache, Răzvan Mironescu, Diana Tusa, Gabriel Mutu și Honorius Prigoană.

Iar de la ora 23.15 continuă serialul „România baronilor și a baroneselor”. În această seară, episodul 2 – Republica de la Dolj. Vei descoperi alături de Rareș Bogdan, Stelian Negrea, Alexandru Cautis, Oreste Theodorescu și un invitat surpriză cine țipă mai tare la Craiova, și de ce!

Cine e bancherul, stăpânul, înțeleptul și bogatul Băniei? Povestea adevarată a pungașilor olteni care au transformat județul în adăpătoare pentru mașinile lor!

Totul la „Jocuri de Putere”, un show marca „Rareș Bogdan” pe Realitatea TV.

(P)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax