Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

Şedinţă de Consiliu Local la Sebeş. Vezi proiectele de pe ordinea de zi

Publicat


Consilierii locali din Sebeş se reunesc în şedinţă joi, pentru a lua în discuţie şi a vota  mai multe proiecte de hotărâri. Printre acestea se află reglementări privind desfăşurarea Zilelor Cetăţii, în acest week-end şi documentaţii PUZ pentru balastieră în zona Râpa Roşie  – Lancrăm.

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea ocupării temporare a zonei străzii Pieţei – str. Piaţa Dacia, în perioada 17-19 08.2012, pentru amplasarea parcurilor de distracţie pentru copii, cu ocazia manifestărilor ”Zilele Cetăţii” – Sebeş 17-19 august 2012.
2. Proiect de hotărâre pentru revocarea Art.2 al HCL nr. 92/2012 privind aprobarea avizului prealabil şi a documentaţiei PUZ ”Executare lucrări de exploatare balastieră, refacerea terenului după exploatare Râpa Roşie”, extravilan, municipiul Sebeş. Beneficiar: SC Promlag Construct SRL.
3. Proiect de hotărâre pentru revocarea Art.4 al HCL nr. 143/2012 privind aprobarea avizului prealabil şi a documentaţiei PUZ ”Executare lucrări de exploatare balastieră, refacerea terenului după exploatare Râpa Roşie”, extravilan, municipiul Sebeş. Beneficiar: SC Star Multitrade SRL.
4. Proiect de hotărâre privind aprobarea avizului prealabil de oportunitate şi a documentaţiei PUZ ”Construire balastieră, exploatare nisipuri şi refacere teren după exploatare”, extravilan Lancrăm, municipiul Sebeş.
5. Proiect de hotărâre privind aprobarea avizului prealabil de oportunitate şi a documentaţiei PUZ ”Lucrări de exploatare cariere, balastiere” , extravilan Lancrăm, municipiul Sebeş.
6. Proiect de hotărâre privind aprobarea avizului prealabil de oportunitate şi documentaţia PUZ ”Exploatarea în terasă a resurselor minerale (balastieră)”, Lancrăm, municipiul Sebeş.
7. Proiect de hotărâre privind aprobarea avizului prealabil de oportunitate şi documentaţia PUZ ”Exploatare agregate – groapă de împrumut – Ruzga”, municipiul Sebeş, judeţul Alba.


TOP articole in ultimele zile


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

Spitalul din Ocna Mureș, reabilitat parțial, NU poate trata bolnavi. ISU solicită scenariu de siguranță la foc pe toată clădirea

Publicat

spital

Reabilitarea unui etaj al Spitalului din Ocna Mureș nu poate fi finalizată și dată în folosință din cauza unor interpretări ale legilor care privesc siguranța la incendii. Practic, Spitalul Județean de Urgențe Alba Iulia a reabilitat etajul I al clădirii din Ocna Mureș, dar reprezentanții ISU Alba au refuzat să semneze procesul verbal la finalizarea […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO Sebeșul la ceas aniversar: 775 de ani de atestare documentară a orașului

Publicat

Anul 2020 va fi marcat la Sebeș de aniversarea celor 775 de ani scurși de la prima atestare documentară a orașului, de la prima mențiune scriptică a denumirii orașului, „Malembach” într-un document papal, emis la 22 februarie 1245, în contextul refacerii comunităților transilvănene după distrugerile provocate de Marea Invazie Mongolă (1241-1245). În întâmpinarea acestei aniversări, […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Consilierul lui Mircea Hava și secretarul general al AJF, momente de neuitat la urgența spitalului din Alba. Reacții pe Facebook

Publicat

coser

Două postări prin care este exprimată revolta față de modul de lucru de la Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul Județean Alba. Mihai Coșer, consilierul europarlamentarului Mircea Hava și Mihai Tîra – secretarul general al Asociației Județene de Fotbal au postat pe rețeaua de socializare Facebook ce au pățit când au fost nevoiți să […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Noutăți alarmante despre coronavirus: perioada de incubație ar putea fi mai mare

Publicat

Autorităţile din provincia chineză Hubei, unde s-a declanşat epidemia de coronavirus, au raportat că perioada de incubaţie pentru noua tulpină a virusului ar putea fi de până la 27 de zile, potrivit mass-media de stat, citate de DPA, informează Agerpres. Cotidianul Hubei din centrul Chinei a raportat că un bărbat în vârstă de 70 de […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate