Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

JOI: Ședință la Consiliul Local Aiud. Regulamentul Târgului de Crăciun și organizarea unor evenimente

Publicat

primaria aiud

Joi, 23 noiembrie, începând cu ora 14.00, în sala Ion I.C. Brătianu a Primăriei Aiud va avea loc ședința ordinară a Consiliului Local al municipiului. Sunt 19 proiecte pe ordinea de zi, printre care rectificare de buget, aprobarea regulamentului Târgului de Crăciun, a Planului de acţiuni sau de lucrări de interes local pe anul 2018 și organizarea evenimentelor ”Gala balurilor bobocilor” și „Gala performerilor” 2017.

Ordinea de zi:

1. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al Centrului Cultural Liviu Rebreanu pe anul 2017.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului local al Municipiului Aiud pe anul 2017.

3.Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de desfășurare a evenimentului ”Târgul de Crăciun” 2017 în municipiul Aiud.

4.Proiect de hotărâre privind aprobarea statului de funcţii al Direcției de Asistenţă Socială din subordinea Consiliului Local al Municipiului Aiud.

5.Proiect de hotărâre privind modificarea statului de funcţii al Spitalului Municipal Aiud, începând cu data de 01.12.2017.

6.Proiect de hotărâre privind aprobarea statului de funcţii al aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Aiud începând cu data de 01.12.2017.

7.Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului de acţiuni sau de lucrări de interes local pe anul 2018, pentru repartizarea orelor de muncă, prestate lunar de către persoanele majore apte de muncă din familia beneficiară de ajutor social, în conformitate cu prevederile Legii 416/2001 privind venitul minim garantat, actualizată.

8.Proiect de hotărâre privind schimbarea titularului contractului de concesiune nr. 64 / 21.09.1999 ce are ca obiect imobilul teren înscris în CF 91513 Aiud, cu nr. cad.91513, nr. top. 2666/77/1, 2667/77/1, în suprafața de 300 m2 , din Forțu Vasile în Blaga Dumitru.

9 Proiect de hotărâre privind propunerea schimbării destinației imobilului construcție situat administrativ în Aiud, str. Ștefan cel Mare, nr. 61 – Grădiniță Aiud și teren aferent, proprietar Municipiul Aiud – domeniul public, aflat în administrarea Școlii Gimnaziale „Ovidiu Hulea” Aiud.

10. Proiect de hotărâre privind închirierea prin licitaţie publică cu strigare a lotului de teren nr. 1, cu suprafaţa de 17 mp , parte componentă a imobilului “Construcţie corp A”, situat în Municipiul Aiud, Piaţa Agroalimentară Dr. Constantin Hagea.

11.Proiect de hotărâre privind aprobarea numărului de burse acordate elevilor din învăţământul preuniversitar de stat din municipiul Aiud pentru semestrul II al anului şcolar 2016 – 2017.

13. Proiect de hotărâre privind propunerea de atribuire în proprietate a unui teren, conform art. 36 din Legea fondului funciar nr. 18/1991, republicată, cu modificările şi completările ulterioare .

14. Proiect de hotărâre privind aprobarea criteriilor în baza cărora se repartizează locuinţele cu chirie din fondul locativ de stat.

15. Proiect de hotărâre privind validarea rezultatului alegerii delegatului sătesc din Gîrbova de Sus – sat aparținător Municipiului Aiud în Consiliul Local Aiud.

16.Proiect de hotărâre privind organizarea evenimentului ”Gala balurilor bobocilor”.

17. Proiect de hotărâre privind organizarea evenimentului „Gala performerilor” 2017.

18. Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea HCL nr. 202/2014 de completarea listei bunurilor din domeniul public şi privat al municipiului Aiud aferente sistemului public de alimentare cu apă şi de canalizare, concesionate prin Contractul de Delegare către SC APA CTTA SA ALBA.

19. Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea HCL nr. 108/2017 de înregistrarea în patrimoniul public și privat al municipiului Aiud și completarea listei bunurilor din domeniul public şi privat al municipiului Aiud aferente sistemului public de alimentare cu apă şi de canalizare, concesionate prin Contractul de Delegare către SC APA CTTA SA ALBA.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax