Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

JOI: Şedinţă la Consiliul Local Sebeş. Modernizări de străzi, şcoli şi grădiniţe, platforme de gunoi şi audit extern

avatar

Publicat

primaria sebes 3Consilierii locali din Sebeş se reunesc joi, 28 septembrie, de la ora 14.00, în şedinţă ordinară, cu peste 25 de proiecte pe ordinea de zi. Vor avea de aprobat documentaţii pentru construirea de locuinţe, amenajarea unei stații de taxi, extinderea și reabilitarea unor grădinițe, reabilitarea Școlii Gimnaziale Răhău, construirea unei creșe şi grădiniţă în cartier M. Kogălniceanu, reabilitarea clădirii Dispensarului nr. 2 și a Centrului de Sănătate din municipiu.

Ordinea de zi:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea condiţiilor de organizare şi desfăşurare a licitaţiei pentru  vânzarea, prin licitaţie publică deschisă, a mijlocului fix – „Teren neproductiv CAD 184″ în suprafaţă de 12.349 mp (format din două loturi lipite, respectiv: lotul în suprafaţă de 3.688 mp înscris în CF 80867 Sebeş şi lotul în suprafaţă de 8.661 mp înscris în CF 80868 Sebeş), înregistrat în domeniul privat al Municipiului Sebeş

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea condiţiilor de organizare şi desfăşurare a licitaţiei pentru vânzarea, prin licitaţie publică deschisă, a imobilelor „Teren curţi construcţii Şirini CF 80599”, în suprafaţă de 6.232 mp, înregistrat în domeniul privat al Municipiului Sebeş cu nr. de inventar 81334.

3. Proiect de hotărâre privind introducerea în inventarul domeniului public al Municipiului Sebeş a unui număr de 8 platforme subterane de colectare a deşeurilor menajere în Municipiul Sebeş.

4. Proiect de hotărâre pentru aprobarea amenajării staţiei taxi cu trei locuri în refugiul de pe strada Horea, la intersecţia cu strada Dorin Pavel, Municipiul Sebeş.

5. Proiect de hotărâre privind transformarea postului de consilier juridic gradul I din cadrul Aparatului permanent al Consiliului Local al Municipiului Sebeş, pe care este încadrată Angela Rotaru, în post de Consilier juridic gradul IA.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea caietului de sarcini pentru actualizarea Studiului de Fezabilitate pentru obiectivul de investiţii „Extindere grădiniţă cu program prelungit Petreşti”.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea Documentatiei PUZ si a RLU proiect nr. 11/2017 ”Plan urbanistic zonal Construire locuinţe cuplate, înşiruite şi colective în Municipiul Sebeş”, Sebeş, extravilan, topic ”Câmpul Răhăului nr. FN, jud.Alba”.

8. Proiect de hotărâre privind  certificarea suprafeţei de teren transmisă în folosinţa gratuită către Agenţia Naţională pentru Locuinţe Bucureşti înscrisă în CF nr. 84969 Sebeş, nr. Cadastral 84969, în suprafaţă de 3.115 mp.

9. Proiect de hotărâre privind aprobarea temei de proiectare pentru Studiul de Fezabilitate pentru obiectivul de investiţii “Construire creşă şi Grădiniţă cartier M. Kogălniceanu”.

10. Proiect de hotărâre privind aprobarea Caietului de sarcini pentru proiectarea obiectivului de investiţii „Reabilitare şcoala Gimnazială Răhău” –faza PT, DE, DTAC, asistenţă tehnică din partea proiectantului pe perioada de execuţie a lucrărilor de execuţie a lucrărilor de intervenţii și execuţie a lucrărilor.

11. Proiect de hotărâre privind aprobarea Caietului de sarcini pentru obiectivul de investiţii „Reabilitare Grădinița cu program prelungit nr. 7 Sebeș” Expertiza tehnică.

12. Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentanţilor Consiliului Local al Municipiului Sebeş în Consiliile de Administraţie a Şcolilor din învăţământul preuniversitar de pe raza administrativ-teritorială a Municipiului Sebeş.

13. Proiect de hotarare privind  darea în administrarea Spitalului Municipal Sebeș a locuinței de serviciu, situată administrativ în Municipiul Sebeș, str. Valea Frumoasei, bl. 2, sc. A, ap. 12, jud Alba, aflată în domeniul privat al Municipiului Sebeş cu nr. Inv. 11015.

14. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei cadastrale de prima înscriere în sistemul integrat de cadastru şi carte funciară a imobilelor străzi – strada Sticlarilor (tronson 2), strada 8 Martie (tronson 2) şi strada 8 Martie (tronson 3) – Municipiul Sebeş.

15. Proiect de hotărâre privind aprobarea temei de proiectare pentru a Studiului de Fezabilitate pentru obiectivul de investiţii “Puncte de aprindere iluminat public – Municipiul Sebeş”.

16. Proiect de hotărâre privind aprobarea organizării reţelei şcolare a unităţilor de învăţământ preuniversitar de pe raza Municipiului Sebeş pentru anul şcolar 2017-2018.

17. Proiect de hotărâre privind  transmiterea dreptului de folosinţă gratuită din folosinţa d-nei Tulea (Luca) Irina – Ioana în favoarea d-lui Chiorean Nicolae – Alin asupra terenului situat în Lancrăm, înscris în CF nr.76149 nr.cad.76149 Lancrăm- parcela nr.59.

18. Proiect de hotărăre privind  transmiterea dreptului de folosinţă gratuită din folosinţa d-nei Mihai (Stănescu) Ruxandra Arabela în favoarea d-lui Cîndea Daniel asupra terenului situat în Lancrăm, înscris în CF nr.76126 nr.cad.76126 Lancrăm- parcela nr.42.

19. Proiect de hotărâre privind deplasarea uni delegaţii la Heidenheim – Germania.

20. Proiect de hotărâre privind aprobarea Temei de proiectare  nr.3436/12.09.2017 pentru proiectarea obiectivului de investiții “Reabilitare clădire Dispensarul nr. 2, str. M. Kogălniceanu, Municipiul Sebeș” – faza D.A.L.I.

21. Proiect de hotărâre privind aprobarea Temei de proiectare nr. 3451/13.09.2017 pentru proiectarea obiectivului de investiții “Reabilitare clădire Centru de Sănătate – M. Viteazu nr. 28, Municipiul Sebeș”  – faza D.A.L.I.

22. Proiect de hotărâre privind aprobarea încheierii unui Acord de Parteneriat între Consiliul Local al Municipiului Sebeş prin Serviciul Public de Asistenţă Socială şi Asociaţia „Filantropia Ortodoxă”Alba Iulia.

23. Proiect de hotărâre privind modificarea HCL nr. 3/2017 privind aprobarea calendarului de activităţi cultural-educative ce se vor desfăşura în cursul anului 2017.

24. Proiect de hotărâre privind aprobarea Studiului de Fezabilitate pentru obiectivul de investiţii  “Extindere RED străzile Arini, Râului, Salciei, Ghiocelului – localitatea Lancrăm, jud. Alba”.

25. Proiect de hotărâre privind însuşirea rapoartelor de evaluare în vederea stabilirii valorii de piaţă în vederea vânzării pentru imobil teren în suprafaţă de 222 mp, situat în Municipiul Sebeş, Petreşti, str. Energiei, nr. 127,înscris în CF 84712 Sebeş nr. cad.84712 -C1 şi imobil teren în suprafaţă de 1604 mp situat în Municipiul Sebeş, Petreşti, str. Energiei, nr. 127, înscris în CF 84713 Sebeş, nr. cad.84713 conform Contractului de prestări servicii nr. 97/26843/17.08.2017.

26. Informarea nr. 27884/30.08.2017 – Raport semestrial cu privire la activitatea Ocolului Silvic Sebeş R.A. pentru semestrul I al anului 2017.

27. Informarea nr. 26/04.09.2017 – Obiecţiuni privind legalitatea H.C.L. nr. 219/2017 – privind aprobarea achiziţionării unui serviciu de audit extern de către Municipiul Sebeş.

28. Informarea nr. 28758/11.09.2017 – adresa domnului Dan Alexandru, Sebeş, str. Mihail Kogălniceanu, nr. 44, jud. Alba.

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. avatar

    tirul

    miercuri, 27.09.2017 la 12:02

    Va mai trece mult timp pina cind vor fi luate in seama sesizarile inaintate de mai multe strazi care solicita devierea traficului greu din oras? Cateva strazi se unesc deja in ideea de a bloca impreuna traficul greu ,prin actiuni de strada, la care vor cere si sprijinul mass media. Alesii se fac ca nu aud solicitarile cetatenilor care i-au votat sa le rezolve problemele, nu doar sa incaseze onorarii de participare la sedintele de consiliul local.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ȘTIREA TA - Evenimentele nu se întâmplă doar în fața reporterilor profesioniști. Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite să vadă și alții ceea ce tu ai trait "live". Poți trimite prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

loading...
loading...
Publicitate

Publicitate

ADMINISTRATIE

Concurs fără câștigător pentru postul de șef al Poliției Județului Alba. Unul nu s-a prezentat, doi nu au promovat

avatar

Publicat

Nici unul dintre cei trei candidați care s-au înscris în cursa pentru postul de șef al Inspectoratului de Poliție al Județului Alba, nu a promovat examenul. Este vorba despre Ioan – Sorin Cioancă, în prezent împuternicit în această funcție, adjunctul său Mihai Rus și despre Florin Dogaru, șeful Serviciului de Investigare a Criminalității Economice.Surse din […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

CCR: Legea care reglementează detenția la domiciliu, inclusiv pentru cei condamnați pentru corupție, e neconstituțională

avatar

Publicat

Curtea Constituţională a admis, marţi, sesizarea preşedintelui Klaus Iohannis cu privire la modificările aduse Legii nr.254/2013 privind executarea pedepselor şi a măsurilor privative de libertate dispuse de organele judiciare în cursul procesului penal. Este vorba de introducerea unui regim de detenţie la domiciliu pentru condamnările de până la un an de închisoare, inclusiv pentru cei […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Greşeli grave şi în Manualul de Istorie de clasa a VI-a. Anunţul Societăţii de Ştiinţe Istorice din România

avatar

Publicat

manuale

Manualul de Istorie de clasa a VI-a publicat, de Editura Didactică şi Pedagogică, are patru abateri de la programa şcolară, deficienţe de calibrare şi selecţie a informaţiei, erori factuale, deficienţe de terminologie, inadecvări ale materialelor didactice şi ale activităţilor de învăţare, precum şi un număr prea mare de greşeli lingvistice, de scriere şi de tehnoredactare, […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

VINERI: Şedinţă extraordinară la Consiliul Local Alba Iulia. Rectificări de buget şi finanţarea unor proiecte de investiţii

avatar

Publicat

Consilierii locali din Alba Iulia se reunesc vineri, 21 septembrie, de la ora 13.00, în şedinţă extraordinară, cu două proiecte pe ordinea de zi. Vor avea de aprobat rectificare de buget şi utilizarea excedentului bugetar pentru investiţii.Ordinea de zi:1. Rectificarea bugetului general de venituri și cheltuieli al municipiului Alba Iulia, pentru anul 2018 (sunt incluse […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Peste 650 de elevi ai Colegiului Economic din Alba Iulia, mutați pentru doi ani și jumătate. Deocamdată nimeni nu știe unde

avatar

Publicat

Aproximativ 650 de elevi din 23 de clase ale celui de-al doilea liceu, ca mărime, din Alba Iulia, vor fi relocați pentru 2 ani și jumătate, din cauza lucrărilor la clădirile în care învață în prezent. Colegiul Economic ”Dionisie Pop Marțian” va fi modernizat cu aproximativ 1,6 milioane de euro. Autoritățile nu au deocamdată soluții, […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate