Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

JOI şi VINERI: Cercetători şi profesori din 7 ţări, la Alba Iulia. Atelier internaţional pe teme de educaţie

Publicat

Cadre didactice, cercetători și specialiști din Australia, Bosnia și Herțegovina, Columbia, Polonia, și Rusia, precum şi reprezentanți ai unor instituţii din domeniul educaţiei din România participă, în perioada 26-27 aprilie, la a cincea ediție a Workshop-ului exploratoriu „Internationalisation of Higher Education: Challenges and Rewards”, organizat la Alba Iulia.

Iniţiativa aparţine Centrului de Relaţii Internaţionale al Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Vor participa şi reprezentanţi ai Agenției Naționale pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale (ANPCDEFP), Primăriei Municipiului Alba Iulia, Universității de Științe Agricole și Veterinare a Banatului “Regele Mihai I al României”.

Deschiderea festivă a workshop-ului exploratoriu are loc joi, 26 aprilie 2018, de la ora 9.30, Amfiteatrul A9 de la Universitatea din Alba Iulia.

De asemenea, va fi prezentat proiectul internațional ACACIA, cu participarea reprezentanților universităților din Madrid (Spania), respectiv Universitatea „Francisco Jose de Caldas” din Bogota (Columbia).

Vineri, 27 aprilie 2018, Centrul de relații internaționale organizează prima întâlnire a Consiliului Rețelei Centrelor de Relații Internaționale din cadrul Universităților partenere – UNIRO, ce își propune să promoveze bunele practice în domeniul educației, cercetării și inovării.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate