Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Mitinguri USL pentru susținerea demiterii președintelui Traian Băsescu, în mai multe orașe din Alba

Publicat

În pragul referendumului, reprezentanții USL Alba organizează, joi și vineri, câteva mitinguri de susținere a demiterii președintelui Traian Băsescu, în mai multe orașe din județul Alba. Astfel, politicienii USL, împreună cu susținătorii lor, vor încerca să îi convingă pe cetățeni să voteze pentru demiterea președintelui, prin marșurile organizate joi seara la Blaj, Teiuș, Cugir și Alba Iulia, iar vineri la Alba Iulia. 

Liderul PSD Alba, Ioan Dîrzu, alături de consilierul județean Virgil Narița, prezenți în conferință de presă joi, au anunțat că USL va continua manifestările de susținere a referendumului, așa cum au făcut și până acum. „PSD Alba susține ca toți cetățenii județului să meargă la referendum și să voteze DA. În această săptămână am organizat mai multe marșuri, marți la Oradea, astăzi (joi – n.r) este miting la Blaj, Teiuș, Cugir și Alba Iulia, toate în jurul orei 19.00. Mâine (vineri – n.r.) este miting USL la ora 19.00. Va fi un miting mai lung decât cel de săptămâna trecută, este ultima zi de campanie și ne propunem să fim mai vocali și mai convingători. Mitingul va dura cel puțin două ore. Întâlnirea este stabilită în parcarea de la Electrica și vom porni spre Cetate, pe la Stadion, pe strada Cloșca, pe Bulevardul Transilvaniei. Noi estimăm să participe peste 1.000 de persoane. Vom fi pașnici, dar numeroși”, a precizat liderul PSD Alba, Ioan Dîrzu.

La Cugir, politicienii încep marşul de la ora 19.00, cu punct de plecare de la sediul USL din oraş. Manifestanţii se vor deplasa pe arterele importante. Organizatorii se aşteaptă să participe la miting aproximativ o mie de persoane. Referitor la organizarea marşului USL la Cugir, reprezentanţii PDL susţin că nu vor boicota manifestarea opozanţilor politici. Aceştia susţin că se vor abţine de la orice fel de contra-acţiune, însă sunt de părere că suspendarea preşedintelui Traian Băsescu este injustă. Precizăm că reprezentanţii USL Cugir, aproximativ 50 de persoane, au participat, alături de colegi din Alba Iulia şi din judeţ, miercuri, la mitingul organizat pe aceeaşi temă la Oradea. Din Alba au plecat spre Bihor două autocare cu membri USL. (Sorin GIURCA, Cugir)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax