Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

JOI și VINERI: Porți deschise la instalația de formaldehidă. Kronospan invită cetățenii să viziteze cea mai contestată fabrică din Sebeș

Publicat


kronospanKronospan Sebeș organizează joi și vineri (23 – 24 aprilie) ”Zilele Porților Deschise”, eveniment care oferă celor interesați ocazia de a cunoaște îndeaproape activitatea fabricii. Pe perioada celor două zile sunt programate vizite, conduse de către un ghid, la instalațiile de formaldehidă, rezervoarele de metanol sau alte obiective de pe platforma companiei.

“Îi așteptăm cu porțile deschise pe toți cei care vor să știe mai multe despre noi, despre produsele noastre, unde se folosesc, care este utilitatea lor și așa mai departe. Sunt lucruri importante și sunt sigur că vor găsi extrem de interesantă această vizită, iar noi le stăm la dispoziție cu răspunsuri și un tur complet al fabricii. Toți membrii comunității sunt bineveniți să vadă ce înseamnă cu adevărat și cum se desfășoară activitatea fabricii de la Sebeș”, a declarat Adrian Băcilă, directorul de producție al Kronospan Sebeș.

Vizitatorii vor avea acces în fabrică în zilele de joi și vineri, respectiv 23 și 24 aprilie, pentru fiecare tur fiind rezervată o oră. Cei care vor să vadă fabrica joi trebuie să știe că tururile încep la orele 14.00, 15.00 și 16.00, iar pentru ziua de vineri sunt programate vizite cu începere de la orele 12.00, 13.00, 15.00, 16.00 și 17.00.

Indiferent de ora aleasă pentru efectuarea vizitei, accesul în fabrică se face cu minimum 20 de minute înainte, pentru a putea fi întreprinse toate formalitățile necesare.

Fiecare tur va fi condus de un ghid care va explica în detaliu tot ce ține de activitatea Kronospan Sebeș și va răspunde la întrebările celor prezenți.

Itinerariul va include instalația de formaldehidă existentă, noua instalație de formaldehidă, rezervoarele de metanol, depozitul de lemn sau zona de producție a plăcilor de PAL.

De-a lungul celor două zile ale ”Porților Deschise” sunt așteptați peste 200 de sebeșeni și locuitori ai localităților învecinate, precum și reprezentanți ai presei, dar și elevi care vor putea afla mai multe lucruri despre prelucrarea lemnului.

“Toate aceste informații vor fi explicate într-un limbaj clar, concis, pe înțelesul tuturor, principalul nostru obiectiv fiind acela de a prezenta într-un mod foarte accesibil o serie de date care, în mod normal, au un caracter tehnic și destul de ermetic pentru cei care nu sunt familiarizați cu domeniul”, a adăugat Adrian Băcilă.


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

AIUD

TARIFELE pentru analize și servicii medicale la Spitalul de Pneumoftiziologie din Aiud, în 2020. Ce va fi mai scump

Publicat

Tarifele pentru servicii medicale prestate la Spitalul de Pneumoftiziologie Aiud în 2020 intră la aprobare în ședința Consiliului Județean Alba de joi. Unele analize se scumpesc, altele vor fi mai ieftine, fiind introduse și servicii noi. Va fi mai scump, de exemplu, examenul radiologic torace şi organe ale toracelui. Înregistrarea apneei de somn (tarif pe […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Cum a distrus un instalator o pictură veche de 200 de ani, dintr-o biserică

Publicat

O pictură dintr-o biserică veche de peste 200 de ani a fost distrusă după ce un instalator a montat o centrală termică pe unul dintre pereții lăcașului de cult. Parohia a decis să monteze o centrală termică pentru ca oamenilor să nu le fie frig la slujbe. Doar că centrala a fost montată pe o […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Tradițiile și folclorul românesc, promovate la Alba Iulia. Colocviile Naționale de Etnografie „Gheorghe Pavelescu”

Publicat

Profesori universitari, cercetători și etnografi din întreaga țară participă, la sfârșitul acestei săptămâni, la Alba Iulia, la Colocviile Naționale de Etnografie și Folclor „Gheorghe Pavelescu”, întâlnire în cadrul căreia sunt dezbătute teme de interes privind păstrarea și promovarea zestrei românești de tradiții și folclor. Lucrările colocviilor s-au desfășurat, sâmbătă, la Muzeul Principia din Alba Iulia […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Alexandru Boloage, vicecampion european la taekwondo. Performanță notabilă pentru sportivii albaiulieni, în Germania

Publicat

Alexandru Boloage, un tânăr sportiv din Alba Iulia, reprezentant la clubului ”Revolution Academy”, a reușit o performanță notabilă la Campionatul european de taekwondo din Germania. A câștigat locul doi și a devenit vicecampion european. Acesta a făcut parte din lotul României la campionatul European, alături de Eduardo Cetean, de la clubul albaiulian. Eduardo a reușit […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate