Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

JOI și VINERI: „Serbările Unirii”, la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia. Spectacole cu Radu Pietreanu, ADDA, Cornelia și Lupu Rednic

Publicat

afis serbari Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia organizează, în cadrul Festivalului Naţional Studenţesc „Serbările Unirii”, două super-spectacole în 3 şi 4 decembrie, care vor cuprinde concerte de muzică uşoară, dar şi invitaţi de marcă, Radu Pietreanu, fondator al trupei Vacanţa Mare, Tibi Neuronu şi Cristi Priza, artista ADDA şi renumitul cuplu de muzică populară, Cornelia şi Lupu Rednic.

Festivalul reprezintă emblema instituţiei și a ajuns anul acesta la a XXIV-a ediție. Se desfaşoară în fiecare an în preajma Zilei Naţionale a României, iar prima ediţie avut loc în anul 1992. 

PROGRAM:

Joi, 3 decembrie, ora 12:00

  • Casa de Cultură a Studenților, Sala amfiteatru – Întâlnire cu tinerii şi studenţii care activează în cadrul Casei de Cultură şi cu Liga Studenţilor din Universitatea 1 Decembrie 1918”, unde va avea loc premierea celor care au câstigat premii şi au reprezentat cu succes instituţia, participând la festivalurile şi concursurile naţionale şi internaţionale studenţeşti, în anul 2015.

PROGRAMUL ARTISTIC:

Joi, 3 decembrie, ora 20.00

  • Casa de Cultură a Studenților, Sala Mare

Spectacol de divertisment: Grupul Skepsis, Stand up comedy – trupa CNP,

Radu Pietreanu, Tibi Neuronu, Cristi Priza,

Concert ADDA

Prezintă: Dan Lungu

Vineri, 4 decembrie, ora 19.00

  • Casa de Cultură a Studenților, Sala Mare

Spectacol folcloric: Ansamblul folcloric „Alba Carolina”, Ansamblul folcloric „Junii Brașovului”, soliștii Bianca Șușman, Florin Covaciu și Simona Niculeasă Covaciu (Alba Iulia), Radu Goța și Ecaterina Duță (Sibiu)

Recital Cornelia și Lupu Rednic

Prezintă: Daniela Floroian

Intrarea se face gratuit, pe bază de invitații, în limita locurilor disponibile. Invitațiile se pot procura de la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia, în zilele de 3 și 4 decembrie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax