Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

JOI Spectacol inedit la Teatrul Prichindel din Alba Iulia. Micii spectatori vor fi actori: ”Micul prinț” și ”Micul marionetist”

Publicat

Spectatorii  Teatrului de Păpuși ”Prichindel” din Alba Iulia vor deveni actori. Este vorba despre copiii care au participat la un workshop de teatru. În urma workshop-ului care a durat trei luni, micii actori vor susține o reprezentație, joi, 9 mai. 

Programul Teatrului de Păpuși „Prichindel” – WORKSHOP PRICHINDEL, proiectul Micul actor, a ajuns la final. Anul acesta au fost susținute două ateliere:

Arta actorului, coordonat de actrițele Viorica Boda și Teodora Popa, secondate pe parte coregrafică de actorul Tudor Cristian Popa;

Arta animației, coordonat de actorii Laura și Adam Boboc.

Așadar, dragi părinți, bunici și prieteni, vă așteptăm joi, 9 mai 2024, la Sala 67 a Teatrului de Păpuși „Prichindel”, ca să îi susțineți și să-i aplaudați pe micii noștri actori.

Fiecare grupă va prezenta un spectacol, care va conține momente din ceea ce au învățat pe parcursul celor trei luni de atelier. Cursanții sunt nerăbdători să arate ce au deprins în tot acest timp, de la mânuire la interpretare, de la mersul scenic la dicție, de la stăpânirea emoțiilor la transmiterea de emoții.

 Programul de desfășurare este următorul:

ora 17:00 – grupa Arta animației prezintă spectacolul „Micul marionetist”;

ora 18:00 – grupa Arta actorului prezintă spectacolul „Micul prinț”, după Antoine de Saint-Exupéry, adaptare scenică Viorica Boda și Teodora Popa.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax