Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

JOI: Trupa de teatru Skepsis prezintă spectacolul „Ursul”, de Anton Cehov, la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia

Publicat

Joi, 31 octombrie, începând cu ora 19.00, la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia, grupul Skepsis va oferi publicului spectacolul „Ursul”, de A. P. Cehov. Evenimentul este organizat în cadrul proiectului „Teatru pentru Comunitate”, iar biletele vor fi puse în vânzare începând de luni, 28 octombrie.
Una dintre cele mai iubite piese din repertoriul trupei, „Ursul” ne vorbeşte despre eternul conflict bărbat-femeie, alături de conflictul interior dintre ceea ce simţim şi ceea ce gândim. Răspunsul subtil este oferit prin „Ursul”, o piesa ofertantă, intensă, prin care iese la iveală amprenta specifică autorului, transmit organizatorii.
Din distribuţie vor face parte tineri actori amatori, precum Ludmila Cioflică, în rolul Tamarei, Rareş Diodiu (Luca), Viorel Cioflică  (Smirnov), Vasile Eugenio Dîngă (Mihai Mihailovici), Elena Smeu Mare (Daşa), Corina Bejinariu (Pelaghia), Andreea Bena (Sergheia), Daniel Muntean (Simion), regia fiind semnată de Viorel Cioflică şi sunetul este asigurat de Ovidiu Olea.
Spectacolul este dedicat demersului de implementare a proiectului „Teatru pentru Comunitate”, prin care trupa de teatru Skepsis doreşte să dobândească un spaţiu pe care să-l amenajeze şi în care să funcţioneze ca teatru comunitar – înţeles ca un centru cultural-artistic şi de divertisment, dar şi de dezvoltare personală prin artă, un spaţiu în care trupa de teatru va oferi albaiulienilor şi turiştilor stagiuni de spectacole, evenimente şi programe cultural-artistice.
Biletele se găsesc la Casa de Cultură a Studenţilor, începând de luni, 28 octombrie, între orele 9.00 – 15.00 sau la intrarea la spectacol.
Roxana CAZACU

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax