Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

JOI: Călugăr de la Muntele Athos, la Alba Iulia. Povești despre viață, credință și ”Africa vrăjitorilor”

Publicat

Afis conferinta Damaschin Grigoriatul

Părintele Damaschin Grigoriatul, unul dintre puținii monahi greci athoniți care vorbesc fluent limba română, va vorbi despre numeroasele experiențe întreprinse în cadrul misiunii desfășurate timp de aproape 30 de ani în Africa.

Evenimentul se va desfășura joi, 4 aprilie 2019, începând de la ora 18:00, la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia, iar intrarea este liberă.

 Asociația Studenților Creștini Ortodocși Români (ASCOR) – Filiala Alba Iulia, în colaborare cu Arhiepiscopia Alba Iuliei, Facultatea de Teologie Ortodoxă și Casa de Cultură a Studenților, organizează conferința „Mărturisirea dreptei credințe astăzi. De la misiunea în Africa vrăjitorilor la experiența duhovnicească athonită”, susținută de către părintele Damaschin Grigoriatul de la Mănăstirea Grigoriu din Sfântul Munte Athos.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax