Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Joi: Vernisajul expoziţiei „De Mărţişor – cu drag. Premianţii” din cadrul concursului „Satul copilăriei mele”, la Alba Iulia

Publicat

Joi, 7 martie, la Sala Unirii din Alba Iulia, în cadrul Expoziției „De Mărțișor – cu drag. Premianții”, vor fi expuse peste 200 de desene, colaje și machete ale elevilor ce au obținut locul I la cea de a IV-a ediție a concursului „Satul copilăriei mele”, organizat de Consiliului Județean Alba în luna decembrie a anului 2023, la nivelul satelor și comunelor din județ.

Cu acest prilej, micii expozanți vor beneficia de o vizită ghidată de personajele istorice la Sala Unirii, Muzeul Național al Unirii și Museikon.

La cea de a IV-a ediție a concursului „Satul copilăriei mele”, un regal de culoare și creativitate, peste 5.000 de elevi, din 63 de comune din județul Alba, au răspuns provocării lansate de Consiliul Județean Alba de a arăta frumusețea și complexitatea satelor din județul Alba.

Expoziția, deschisă în perioada 7 – 17 martie 2024, oferă publicului larg viziunea micilor artiști în devenire asupra satului copilăriei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax