Connect with us
Publicitate

BLAJ

JOI: Volei Alba Blaj – ŁKS Commercecon Łódź, în Liga Campionilor. Primarul Gheorghe Rotar: Motivele pentru care să veniți la meci

Publicat

Volei Alba Blaj dispută joi, de la ora 18:00, un meci important pentru calificarea în etapa următoare a Ligii Campionilor. Echipa noastră va juca împotriva ŁKS Commercecon Łódź, campioana Poloniei. 

Stevan Ljubičić, antrenorul principal al campioanei României, a spus că este mulțumit de modul în care se prezintă echipa sa. ”

„Întâlnim joi cea mai bună echipă din grupa noastră, ŁKS Commercecon Łódź, chiar dacă rezultatele și situația din clasament nu arată acest lucru, dar este o echipă cu experiență, care poate oricând să-și dovedească valoarea în teren.

Dar, în sala noastră, cu suporterii noștri alături, eu aștept un meci foarte bun din partea noastră” a spus acesta.

De ce să mergem la meci

Primarul orașului, Gheorghe Valentin Rotar, a lansat și o invitație pentru suporteri, reamintind principalele motive pentru care ar trebui să mergem la meci.

”De ce să veniți la meci?

Participăm la un nou eveniment de gală, în cea mai tare competiție intecluburi din voleiul european!

Susținem echipa comunității, cântăm alături de galerie și încurajăm permanent Volei Alba Blaj, pentru că împreună suntem al șaptelea jucător!

Avem șansa să ne calificăm în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, a doua mare performanță europeană a echipei noastre, după cea din 2018, în condițiile în care cluburi europene, cu bugete mult mai mari, n-au reușit să atingă această fază!

Întâlnim campioana unei țări, Polonia, care dă, an de an, câte 3 echipe în grupele Ligii Campionilor, cu o națională de top.

Victoria din tur, 3-1, se află în topul meciurilor europene reușite de Volei Alba Blaj!

Alba Blaj Arena este una dintre cele mai moderne săli pentru volei din Europa, cea mai modernă din România, o arenă sportivă care a găzduit, în mai puțin de patru luni de la inaugurare, opt meciuri de Liga Campionilor, în care naționala României își va disputa meciurile din European Golden League și care va găzdui Campionatul European de Volei Feminin Under 18!

Spiritul Blajului! Un public care contribuie, din plin, la construirea brandului Volei Alba Blaj, reprezentativ atât pentru comunitatea noastră, cât și pentru România!

Împreună suntem mai puternici!” a scris primarul Gheorghe Valentin Rotar, pe contul său de Facebook.

Biletele pot fi achiziționate de la casa de bilete Alba Blaj Arena, precum și de pe site-ul www.biletesmart.ro/blaj.

Important: Toți elevii, din Blaj și nu numai, cu vârste cuprinse între 6 și 18 ani, beneficiază de intrare gratuită la meciurile din Alba Blaj Arena, organizate de CSM Volei Alba Blaj.

Biletele pot fi ridicate de la casa de bilete Alba Blaj Arena, pe baza carnetului de elev, în ziua meciurilor. Pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 0 și 6 ani, accesul este gratuit, dar numai cu însoțitor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax