Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

JOI: Ziua Consiliului Internațional al Sportului Militar, sărbătorită la Colegiul „Mihai Viteazul”. Competiţie de cros şi flash mob

Publicat

IMG_5377 Joi, 18 februarie, cu ocazia Zilei Consiliului Internațional al Sportului Militar, Colegiul Național Militar ,,Mihai Viteazul” desfășoară activități sportive la care participă întregul efectiv de elevi.

Astfel, cei din clasele a IX-a și a X-a, sub coordonarea profesorului Sorin-Iancu Secăreanu, vor participa între orele 15:00 – 17:00, la o competiție de cros în Șanțurile Cetății, pe traseul de 2,700 m. Startul va fi de la Podul pietonal din apropierea Catedralei Reîntregirii Neamului. Cei din clasele a XI-a și a XII-a vor participa, începând cu ora 15:30 pe platoul colegiului la un flash-mob sub îndrumarea profesoarei Felicia-Adriana Vancea.

Organizat pentru prima dată de către Consiliul Internațional al Sportului Militar în 2006 cu scopul sărbătoririi datei de constituire a acestui organism internațional, evenimentul din data de 18 februarie și-a propus să promoveze, anual, practica sportului în armatele lumii și prin anvergura mondială a acțiunii să contribuie la menținerea păcii.

Obiectivul acestei manifestări sportive este și de a disemina moto-ul Consiliului Internațional al Sportului Militar „Prietenie prin sport”, conform principiului sport pentru toți, printre milioanele de militari din cele 133 țări membre ale Consiliului Internațional al Sportului Militar.

Foto: sg. Cristian Lenga

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax