Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Joi: Ziua Copilului, sărbătorită în Blaj, pe Câmpia Libertății. Spectacol, jocuri, ateliere, concursuri. Program

Publicat

Joi, 1 iunie, în Blaj, se desfășoară tradiţionala „petrecere” de Ziua Copilului, organizată de Primăria şi Consiliul Local Blaj. Evenimentul se va desfășura în acest an, în premieră, pe Câmpia Libertății, un spațiu generos, care îi așteaptă pe cei mici cu multe surprize.

Evenimentul va avea loc joi, 1 iunie 2023, între orele 10.00 şi 13.00.

Jocuri atractive şi interactive, ateliere de teatru de păpuși, concursuri, personaje de poveste, picturi pe față, sesiuni de mimică şi pantomimă, mascote, baloane colorate şi multe altele îi aşteaptă pe cei mici la spectacolul de Ziua Internaţională a Copilului.

La fel ca la edițiile precedente, copiii vor avea ocazia să viziteze și să se „joace” cu tehnica din dotarea echipajelor de Poliţie, Pompieri, Jandarmi și Ambulanţă, care se vor afla pe Câmpia Libertății.

Toți copiii prezenți la „petrecere” vor primi înghețată din partea organizatorilor. Ca în fiecare an, de 1 iunie, autoritățile locale au pregătit cadouri pentru toți preșcolarii din municipiu, acestea fiind distribuite prin intermediul grădinițelor din oraș.

La evenimentul de pe Câmpia Libertății sunt invitați să participe, în număr cât mai mare, părinții și bunicii celor mici, mai ales ca ziua de 1 iunie este zi liberă la nivel național.

În caz de vreme nefavorabilă, evenimentul se va desfășura în Sala de Sport din Parcul „Avram Iancu”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax