Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

JOI: Ziua porților deschise, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” din Alba Iulia. Detalii despre oferta educațională

Publicat

Şcoala Gimnazială „Avram Iancu” din Alba Iulia organizează joi, 28 februarie, de la ora 1700, Ziua porţilor deschise, eveniment care se adresează preșcolarilor și părinţilor acestora, în vederea înscrierii copiilor în clasa pregătitoare.

Această activitate are ca scop familiarizarea preșcolarilor cu mediul şcolar, dar şi cunoaşterea concretă de către copii, dar mai ales de către părinţi, a condiţiilor de învăţare oferite de şcoală, a activităţilor şi performanţelor realizate de elevi.

Pentru anul școlar 2019-2020, conform planului de școlarizare, au fost prevăzute trei clase pregătitoare, în care urmează să fie înscriși 75 de copii.

Evenimentul va debuta cu prezentarea metodologiei şi a calendarului de înscriere în învățământul primar, a ofertei educaționale a școlii, precum și a învățătorilor care vor preda la cele trei clase pregătitoare.

Activitatea va continua cu vizitarea spaţiilor din şcoală, dar și cu participarea preşcolarilor la diverse activităţi şi workshop-uri realizate de elevii claselor a IV-a, îndrumați de dascălii lor. Cu această ocazie, organizatorii evenimentului au pregătit pentru părinți pliante, afişe, fluturaşi care cuprind detalii despre înscrierea copiilor în clasa pregătitoare. Copiii vor avea parte și de alte surprize din partea școlarilor.

De asemenea, părinții care sunt interesați să cunoască oferta educațională a Școlii „Avram Iancu”, dar și alte informații privind înscrierea în învățământul primar, vor putea accesa site-ul www.scai.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax