Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Jucării contrafăcute, scoase din comerț de polițiștii din Alba. Controale în 20 de magazine, înainte de Moș Nicolae

Publicat

Polițiștii de investigare a criminalității economice au indisponibilizat jucării, în valoare de peste 10.000 de lei, susceptibile de a fi contrafăcute și au constatat 9 infracțiuni de punere în circulație de mărfuri contrafăcute, au transmis reprezentanții IPJ Alba.

În perioada 3 – 6 decembrie 2019, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din IPJ Alba au verificat 20 de societăți comerciale din județ, specializate în comercializarea de jucării.

Citește și MESAJE de SFÂNTUL NICOLAE. URĂRI, SMS și felicitări frumoase pe care le poți trimite celor dragi de Moș Nicolae

În urma controalelor, polițiștii au descoperit 521 jucării, purtând însemnele unei mărci înregistrate, susceptibil de a fi contrafăcute.

Bunurile, în valoare de aproximativ 10.700 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Polițiștii au întocmit 9 dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație de mărfuri contrafăcute și au aplicat 8 sancțiuni contravenționale, în valoare de 5.000 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax