Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Jucării și cărți pentru copii”, distribuite la ateliere creative, în Bibliobuzul din judeţul Alba

Publicat

Locuitorii județului Alba sunt îndemnaţi să doneze, pentru copiii mai puțin norocoși, cărți și jucării aflate într-o stare bună dar pe care din diverse motive nu le mai folosesc. Totul, în cadrul campaniei  „Jucării și cărți pentru copii”, iniţiată de Biblioteca Judeţeană Alba.

Sunt două activităţi: colectarea cărților și jucăriilor de la donatori şi distribuirea acestora prin acţiuni interactive, derulate în proiectul ,,Bibliobuzul în județul Alba”. Acest proiect s-a bucurat în fiecare an de un real succes în rândul beneficiarilor săi fiind un adevărat pol de atracție pentru întreaga comunitate în care s-a desfășurat.

Campania de strângere de donații se va derula pe parcursul întregului an, iar prima distribuire a cărților și jucăriilor donate va avea loc în cadrul unor activități și ateliere creative, în 14 iunie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax