Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Judecarea Dosarului „Corupţie la Finanţe”, amânată din nou la Curtea de Apel Târgu Mureş. Inculpaţii au cerut copii după interceptările telefonice

Publicat

Curtea de Apel Târgu Mureş a amânat din nou judecarea Dosarului „Corupţie la Finanţe”, în care sunt implicaţi pe Doina Scutea, decanul Baroului de Avocaţi Alba, Ştefan Anghel Bogin, fostul director DGFP Alba, omul de afaceri Alexandru Duca şi foştii ofiţeri SIE, Claudiu Vulpe şi Radu Bogdan.

Dosarul a ajuns pe masa magistraţilor luni, 27 iunie, dar a fost amânat pentru 12 septembrie. Judecătorii din Târgu Mureş au acceptat la acest termen solicitarea inculpaţilor de a obţine copii după interceptările telefonice deţinute de DNA. Reamintim că o cerere similară a fost făcută şi magistraţilor Curţii de Apel Alba Iulia.

„Acordă termen pentru multiplicarea interceptărilor telefonice şi comunicarea acestora părţilor la data de 15 iulie 2011 orele 10.00. Acordă termen de judecată la data de 12 septembrie 2011 orele 10.00“, au decis magistraţii de la Târgu Mureş.

Reamintim că inculpaţii din dosar sunt judecaţi în stare de libertate. Ultimul eliberat din arest, sub control judiciar, a fost Claudiu Vulpe, reţinut într-un alt dosar intens mediatizat, „Prostituate pentru VIP-uri”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax