Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Judecătoria Aiud recomandă justițiabililor să evide deplasarea la instanță, după ce orașul a ajuns la o rată de infectare record

Publicat

tribunal-justitie-decizie-instanta-e

Judecătoria Aiud a transmis miercuri un comunicat prin care recomandă justițiabililor să evite deplasarea la instanță, pe cât posibil, și să utilizeze comunicarea la distanță. 

”Având în vedere evoluţia îngrijorătoare a numărului cazurilor confirmate ca fiind infectate cu COVID 19 la nivelul comunităţii aiudene (cu o rată de infectare de peste 7 la mia de locuitori, cu mult peste media naţională sau judeţeană),

În condiţiile în care activitatea de judecată continuă în parametri normali,

În scopul prevenirii răspândirii virusului Covid 19 atât la nivelul publicului, cât şi la nivelul personalului instanţei,

Judecătoria Aiud recomandă justiţiabililor să evite, pe cât posibil, deplasarea fizică la sediul instanţei şi să utilizeze într-o cât mai mare măsură comunicarea la distanţă.

Reamintim faptul că depunerea actelor adresate instanţei (acţiuni sau înscrisuri) se poate face prin următoarele mijloace:

a) prin fax la numerele: 0358.408498 sau 0258860677;

b) prin e – mail la adresa: judecatoria.aiud@just.ro;

c) prin poştă.

Recomandăm publicului consultarea dosarelor în format electronic, prin accesarea aplicaţiei „Dosarul Electronic” (site-ul www.tribunalulalba.ro).

În cauzele aflate pe rolul instanţei, recomandăm ca publicul să solicite judecarea cauzei în lipsă şi prezentarea fizică a părţilor doar atunci când au notată pe citaţia primită menţiunea „prezenţă obligatorie”. Prezentarea martorilor citaţi în cauze pentru a fi audiaţi este obligatorie.

Asigurăm justiţiabilii de faptul că neprezentarea fizică la instanţă nu va afecta buna derulare a procesului, precum şi de faptul că judecătorii instanţei, alături de întreg personalul acesteia, îşi vor îndeplini în continuare atribuţiile cu diligenţă şi profesionalism în scopul de a asigura un act de justiţie de calitate” au transmis reprezentanții instituției.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax