Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Judecătorii au redus pedeapsa unui tânăr din Cugir, care a batjocorit o minoră, la un majorat. Va sta șapte ani după gratii

Publicat

aiud penitenciar

Magistrații Curții de Apel Alba Iulia au redus pedeapsa finală a unui tânăr condamnat în primă instanță pentru viol. Este vorba despre un caz petrecut în urmă cu trei ani, în localitatea Vinerea. 

Decizia finală a fost luată de magistrații instanței superioare în data de 20 iulie 2023, la șapte luni de la prima condamnare care a fost dată de Judecătoria Alba Iulia. 

Mai exact judecătorii Curții de Apel Alba Iulia l-au condamnat definitiv la 7 ani de închisoare cu executare pentru viol, după ce în primă fază, la Judecătoria Alba Iulia acesta a fost condamnat la 9 ani de închisoare cu executare.

CITEȘTE ȘI: NOUĂ ani de ÎNCHISOARE pentru un tânăr din Alba. A violat o fetiță de 12 ani, la o petrecere de majorat

Reprezentații IPJ Alba au comunicat în buletinul de presă din data de 21 iulie 2023 că acesta a fost identificat și reținut de către polițiștii din Cugir, iar apoi depus la Penitenciarul de Maximă Siguranță Aiud pentru executarea pedepsei.

Fapta pentru care acesta a fost condamnat s-a petrecut în noaptea de 20 spre 21 iunie 2020 în localitatea Vinerea. La scurt timp, tânărul a fost reținut, iar în 22 iunie 2020 a fost arestat preventiv.

A stat o perioadă în arest preventiv, apoi în arest la domiciliu, iar condamnarea a venit când acesta se afla în control judiciar.

La momentul arestării preventive anchetatorii au comunicat că: ”în noaptea de 20/21 iunie 2020, în timp ce se afla la o petrecere organizată de un tânăr din Vinerea, ar fi invitat-o pe sora gazdei, o minoră în vârstă de 12 ani, la o plimbare în grădina casei unde, la un moment dat, ar fi constrâns-o să întrețină cu el raporturi sexuale”, au transmis reprezentații poliției, la data arestării preventive.

Din câte se pare, petrecerea în sine era un majorat.

Magistrații au păstrat decizia pe partea civilă dată de Judecătoria Alba Iulia, unde tânărul a fost obligat la plata a 50.000 de lei cu titlul de daune morale.

Decizia Curții de Apel Alba Iulia a fost definitivă.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    vineri, 21.07.2023 at 17:21

    Uite aşa se demonstrează că cei de la Curte sunt mult mai „deştepţi” ca cei de la Judecătorie. Porcărie de justiţie română în ascensiune.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax