Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Judecătorii Tribunalului Alba vor să afle dacă cetățenii și avocații sunt mulțumiți sau nu de modul în care funcționează instanța

Publicat

Un chestionar cu aproape 30 de întrebări a fost realizat de reprezentanții Tribunalului Alba, chestionar cu ajutorul căruia vor să afle opinia cetățenilor și a avocaților despre modul în care funcționează instanța. 

În linii mari întrebările se referă la modul de funcționare al instanței: de la curățenia în spațiile de judecată și până la modul de interacțiune dintre magistrați, grefieri, personalul instanței și cetățeni. 

Completarea chestionarului este anonimă și se poate realiza pe tot parcursul lunii octombrie. Sondajul este adresat celor care au interacționat în ultimii ani cu sistemul judiciar și au fost în interioriul Tribunalului Alba.

Repondenții sunt întrebați dacă dacă personalul din registratură sau de la arhivă a avut un comportament adecvat, dacă sistemul de dosare electronice a funcționat cum trebuie sau dacă serviciul de accesare a informațiilor prin intermediul infokiosk-urilor din incinta instanței este foarte util.

De asemenea există și o serie de întrebări referitoare la modul în care judecătorii instanței au interacționat cu părțile dintr-un proces sau apărătorul legal.

”Judecătorul/judecătorii s-au comportat respectuos față de toată lumea”, ”Judecătorul/judecătorii cunoșteau bine dosarul/dosarele” sau ”Judecătorul/judecătorii au acordat atenție diverselor puncte de vedere exprimate în proces”, sunt unele întrebări cu privire la activitatea magistraților.

Chestionarul poate fi completat AICI.

În vederea evaluării manageriale a activităţii Tribunalului Alba şi a personalului instanţei, precum şi pentru identificarea punctelor vulnerabile şi implementarea unor soluţii administrative concrete, de îmbunătăţire a funcţionării instanţei şi a calităţii serviciilor oferite, Tribunalul Alba a demarat o activitate de sondare a opiniei publice privind percepţia asupra activităţii instanţei, prin intermediul unui chestionar propriu, au transmis reprezentații instanței.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax