Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Județele dominate de PNL ar putea avea prefecți PSD și invers. Ioan Dîrzu, în cărți pentru a ajunge prefect de Alba

Publicat

Asocierea cu PNL la guvernare a deschis discuțiile în interiorul PSD, legate de prefecți. Potrivit unor surse Alba24, s-a discutat posibilitatea ca, acolo unde județul a fost câștigat la alegeri de PNL, prefectul să fie numit de PSD, și invers. Propunerea ar fi venit de la Paul Stănescu. 

Este situația și la Alba, acolo unde în cărți pentru funcția de prefect s-ar afla Ioan Dîrzu, fostul președinte al partidului, susținut chiar de actualul președinte, Radu Tuhuț.

Se pare că discuțiile legate de Dîrzu au fost deja începute miercuri, acesta fiind un apropiat al lui Paul Stănescu și beneficiind încă de susținere în structura centrală a partidului.

 

Paul stanescu dirzu

Discuțiile s-ar fi derulat miercuri la București, în prezența lui Radu Tuhuț și a doi primari PSD din Alba (din Stremț și Gârbova). Mișcarea ar putea stârni însă nemulțumire în partid, în condițiile în care propunerea nu a fost discutată înainte în structurile de conducere.

Surse din PNL Alba, una dintre primele 3 organizații liberale din țară ca procente obținute la vot, au declarat însă că organizația nu va accepta ca actualul prefect, Nicolae Albu, să fie înlocuit de un reprezentant al PSD.

În plus, liberalii neagă o înțelegere ”în jos”, pe posturi la nivel local, sau cel puțin neagă că discuțiile ar fi ajuns atât de departe.

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. SIJ

    miercuri, 17.11.2021 at 20:23

    Asta da prefect 🤣🤣🤣

  2. Kop

    miercuri, 17.11.2021 at 20:31

    PSD Alba are deputat?
    Miscarea asta e de nota 10…. La viitoarele alegeri o sa fie UDMR peste voi in jud Alba.
    Exemplul clar in care vedem „Ca atat se poate”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax