Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Județul Alba a depășit pragul de 20.000 de semnături pentru #FărăPenali în funcții publice. Campania continuă până în 20 august

Publicat

Județul Alba a depășit pragul minim de 20.000 de semnături pentru „Fără penali în funcții publice”, au anunțat duminică seara protestatarii care au ieșit în stradă la Alba Iulia. 

„Mulțumim tuturor cetățenilor județului Alba care au semnat inițiativa „Fără penali în funcții publice” și au contribuit ca județul Alba să fie unul dintre cele 21 de județe care trimit peste 20.000 de semnături în Parlament. În doar trei săptămâni s-au strâns 20.000 de semnături pentru județul nostru, ceea ce ne confirmă că cetățenii vor o clasă politica curată. Mulțumim tuturor voluntarilor, de la 13 până la 65 de ani, care au contribuit la strângerea de semnături, fără ei nu am fi reușit”, precizează coordonatorii #FărăPenali din Albă, Beniamin Todosiu și Ionuț Horsa” a transmis într-un comunicat de presă USR Alba.

Chiar dacă s-a atins pragul de semnături, campania continuă până în 20 august. Dacă doriți să semnați #FărăPenali sau aveți o listă de semnături gata completată, vă rugăm să veniți în Alba Iulia, Str. Calea Moților, nr. 24A sau la cortul #FărăPenali din fața Cinema Dacia, zilnic între orele 18 și 20. Pentru alte detalii puteți să contactați coordonatorul campaniei din Alba: 0751 240 082 (Ionuț Horsa).

În continuare este nevoie de implicarea voluntarilor pentru a ajuta județele Bacău, Neamț, Suceava și Tulcea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax