Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Judeţul Alba, mediatizat ca destinaţie turistică în conferinţa internaţională iniţiată de Ministerul Economiei şi Organizaţia Mondială a Turismului

Publicat

Patrimoniul natural, cultural şi istoric al judeţului Alba va fi promovat în cadrul Conferinţei Internaţionale ”Identificarea avantajelor competitive ale unei destinaţii turistice – oportunităţi şi provocări pentru dezvoltarea durabilă a turismului României în turism”, organizată de Ministerul Economiei şi Organizaţia Mondială a Turismului, în perioada 3-7 iulie. Peste 50 de jurnalişti străini, care participă la conferinţă vor veni la Alba Iulia pentru a mediatiza şi a promova frumuseţea judeţului Alba în întreaga lume, ca potenţială destinaţie turistică. 

În urma unei întâlniri recente la Alba Iulia, Maria Grapini, ministru delegat pentru IMM, Mediul de Afaceri şi Turism, l-a asigurat  pe prefectul Gheorghe Feneşer de includerea judeţului Alba în cadrul itinerariului turistic stabilit pentru jurnaliştii străini, participanţi la conferinţa internaţională menţionată. Astfel că judeţul Alba va fi trecut pe lista unităţilor administrativ-teritoriale care urmează să fie vizitate în cadrul conferinţei  şi ulterior promovate în întreaga lume, ca potenţiale destinaţii turistice.

„Sunt extrem de mulţumit că am reuşit să introducem şi judeţul Alba în itinerariul turistic, în care iniţial nu era prevăzut. Doresc să precizez că vor fi prezenţi la Alba Iulia un grup de 50 jurnalişti de la cele mai importante societăţi de turism din lume, care vor mediatiza şi promova patrimoniul natural, cultural şi istoric al judeţului. Ţin să mulţumesc doamnei ministru Maria Grapini, care a făcut eforturi considerabile pentru prezenţa noastră în cadrul acestui eveniment, în detrimentul altor zone geografice importante din România”, a declarat Gheorghe Feneşer, prefectul judeţului Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax