Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Județul Alba reprezentat de trei sportivi de la Revolution Academy, la Campionatul European de Kickbox, desfășurat la Baia Mare

Publicat

sporivi

Județul Alba a fost reprezentat de trei sportivi la Campionatul European de Kickbox susținut la Baia Mare în această săptămână. Din lotul României de aproape 60 de sportivi, de la cele mai bune cluburi de kickbox din țară, au făcut parte și Ștefan Costea, Cătălin Bera și Marcu Cristian, din Alba Iulia, sportivi ai clubului Revolution Academy.

În total aproximativ 300 de luptători din Europa au luptat pentru medalii și titul de campioni.

La prima participare într-o competiție la un asemenea nivel, cei trei luptători din Alba Iulia au reușit să se claseze pe locul al treilea, la fiecare categorie la care au luptat.

Totuși nivelul net superior al adversarilor pe care i-au înfruntat,  i-a motivat pe aceștia să revină în sala de antrenament și să se pregătească mult mai inters pentru viitoarele competiții.

kickbox222

Ștefan Costea a debutat deși are doar 17 ani la seniori, la categoria – 75 kilograme.

Cătălin Bera în vârstă de 17 ani, a intrat în ring la categoria 67 kilograme și a înfruntat un luptător francez, multiplu campion, care l-a oprit pe sportivul din Alba Iulia în semifinale.

Cristian Marcu a luptat la categoria 67 kilograme, unde a înregistrat o victorie, dar din cauza unei accidentări s-a oprit în semifinale și s-a clasat pe locul al treilea.

”Mă declar mulțumit de performanțele sportivilor pe care le-au obținut la Baia Mare, la prima noastră participare la o competiție așa de amplă. Pentru mine personal este cea mai mare perfromanță pentru Alba Iulia, la o competiție de kickbox din România.

Pe această cale, prin intermediul ziarului Alba24, fac un apel către părinți, tineri sau chiar adulți care vor să practice un sport de contact, într-un mediu controlat să vină cu încredere la clubul Revolution Academy” a declarat Alin Moldovan, antrenorul clubului.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax