Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Judeţul ALBA va avea serviciu privat de AMBULANŢĂ. Iniţiativa aparţine organizaţiei Crucea Roşie Română. Serviciile oferite

Publicat

AMBULANTE Reprezentanţii organizaţiei Crucea Roşie Românp – Filiala Alba anunţă că judeţul va avea serviciu privat de ambulanţă. Acesta ar urma să fie funcţional de săptămâna viitoare şi va putea prelua inclusiv cazuri grave. Deocamdată, serviciul este dotat cu patru ambulanţe dotate cu aparatură.

„Cu o experiență considerabilă în acordarea primului ajutor și a intervenției în caz de dezastre, Crucea Roșie Română Filiala Alba face un nou pas prin asigurarea primului serviciu privat de ambulanță din judeţ. Totul cu un singur scop: asistență medicală competentă pentru cei din jurul nostru și pentru binele comunității”, transmit reprezentanţii Crucea Roşie.

Serviciul privat de ambulanță al Crucii Roșii Filiala Alba, aflat în procedură de evaluare și autorizare, va respecta cele mai înalte standarde impuse de autoritățile în domeniu, susţin sursele citate. Pacienții vor fi deserviți de medici de urgență, asistenți medicali şi ambulanțieri, toți cu o foarte bună pregătire profesională și cu vechime în acest domeniu de activitate.

Crucea Roșie Germană sprijină organizaţia din Alba cu aparatură și materiale sanitare, dar și cu metode de bune practici.

Gama de servicii cuprinde consultații la domiciliu, transportul pacientului la cel mai apropiat spital și transportul sanitar asistat și specializat la spitale din afara țării.

Ambulanțele care vor fi folosite sunt dotate din punct de vedere medico-sanitar corespunzător, cu aparatură de ultimă generație.

Intervenţiile vor fi asigurate cu patru ambulanțe: două ambulanțe – pentru cazurile grave, cu medic, asistent medical şi ambulanţier, precum și cu două ambulanțe pentru consultații la domiciliu și pentru transport medical neasistat.

După finalizarea etapei de evaluare și autorizare a serviciului privat de ambulanță al Crucii Roșii, precum și după intrarea în relații contractuale cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Alba, apelurile vor putea fi preluate inclusiv la numărul unic de urgență 112.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. csoso

    vineri, 10.07.2015 at 11:13

    CE FOLOS DACA LA SPITALUL JUD. ALBA LA URGENTA TOT ATÂŢIA MEDICI SUNT , ADICĂ PUTINI. DECÂT SĂ STAI LA URGENTA ALBA MAI BINE TE DUCI IN ALT ORAŞ LA URGENTA .CE NOROC CĂ EXISTA SCUZA CU TRIEREA PENTRU LIPSA DE PERSONAL RAPORTAT LA NUMĂRUL DE PACIENTI CARE ASTEAPTA.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax