Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Judeţul Alba va exporta carne de vită în China. O delegaţie de experţi din această ţară va vizita un abator din zonă

Publicat

O delegaţie de experţi din cadrul Administraţiei Generale pentru Controlul Calităţii, Inspecţiei şi Carantinei din Republica Populară Chineză vor fi prezenţi joi la sediul DSVSA Alba. Delegaţia chineză va vizita şi o unitate autorizată sanitar-veterinar pentru sacrificarea animalelor din specia bovină.

Delegaţia din China va veni în judeţul Alba împreună cu reprezentanţi ai Autorităţii Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Bucureşti şi vor efectua o vizită într-o unitate din industria alimentară, în vederea efectuării exportului de carne de bovină în China.

Unitatea la care se va desfăşura vizita a fost aleasă de delegaţia chineză în vederea efectuării exportului de carne de bovină în Republica Populară Chineză, alături de alte cinci unităţi de industrie alimentară din ţară.

Delegaţia chineză prezentă în judeţul Alba va vizita şi Laboratorul Sanitar Veterinar şi pentru Siguranţa Alimentelor din cadrul Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Alba. Este unul dintre puţinele laboratoare sanitare veterinare judeţene care, încă din anul 2004, efectuează analizele prin metode acreditate de organismul naţional de certificare RENAR.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. loli

    marți, 18.02.2014 at 14:41

    hmmm,pt. noi carnea de vaca nu e prea comestibila….vor creste maxilarele chinezilor:)))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax