Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Județul Alba, vacanțe pline de culoare”. Ghidul informativ pe care trebuie să îl ai cu tine dacă alegi Alba ca destinație de concediu

Publicat

„Județul Alba, vacanțe pline de culoare”, așa se intitulează cel mai nou material de promovare realizat de autoritățile județene care, odată răsfoit, ne prezintă toate punctele de atracție turistică din zona noastră . Pliantul ce va fi disponibil la punctele de informare din județ oferă o trecere în revistă a locurilor din Alba care te invită la aventuri montane, practicarea de sporturi nobile, relaxare în natură, istorie și adrenalină.

Turiștii care aleg Alba ca destinație de vacanță vor afla din paginile acestui material de promovare ce face din Alba Iulia un oraș istoric și care sunt obiectivele pe care le pot vizita, ce poți face și care sunt principalele trasee montane în Munții Șureanu și Apuseni, care sunt locațiile unde poți practica la cele mai înalte standarde sporturi nobile, precum golf sau echitație, dar și locațiile din județ unde îţi poți testa limitele pentru a „gusta” puțină adrenalină.

Râpa Roșie, Rimetea și Piatra Craivii sunt doar câteva din locațiile din Alba unde poți să încerci un zbor cu parapanta, în timp ce în împrejurimile Alba Iuliei, pe Cheile Aiudului, ale Ampoiței sau pe Valea Sebeșului există cele mai bune condiții pentru practicarea sportului enduro.

Toate aceste informații, dar și multe altele, precum regulile de comportare în zona montană, dar și care sunt semnalele de alarmă pe care trebuie să le cunoști înainte de a te aventura în munți sunt cuprinse în acest pliant frumos ilustrat, pe care nu trebuie să îl uiți acasă, dacă alegi Alba ca destinație de vacanță.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax