Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Județul Cluj în scenariul ROȘU, după 440 de cazuri descoperite într-o singura zi. Alte 5 județe sunt în scenariul galben

Publicat

Județul Cluj a intrat în scenariul roșu. Luni, rata de incidență COVID a ajuns la 3,44 cazuri la mie, față de 2,85 în urmă cu o zi. Este primul județ care intră în scenariul roșu în valul 5.

Autoritățile au anunțat luni că în ultimele 24 de ore, în urma testelor, în județ au fost descoperite 440 de cazuri noi.

La Cluj-Napoca, incidența este de 5,02 cazuri de COVID la mia de locuitori.

Bucureștiul și județele Bihor, Brașov, Ilfov, Suceava și Timiș sunt în scenariul galben. În Alba, incidența este de 1,27.

La nivel național, în unitățile sanitare de profil, numărul de persoane internate în secții cu COVID-19 este de 2.778, cu 213 mai mult decât în ziua anterioară.

De asemenea, la ATI  sunt internate 414 persoane, cu 6 mai mult decât în ziua anterioară. Dintre cei 414 pacienți internați la ATI, 27 au certificat care atestă vaccinarea.

Din totalul pacienților internați, 140 sunt minori, 130 fiind internați în secții, cu 31 mai mult decât în ziua anterioară și 10 la ATI, cu unul mai mult decât în ziua anterioară.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax