Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Judoka Alexandru Sibișan și Laura Alexia Bogdan, CS Unirea Alba Iulia, au obținut trei medalii de argint la competiții naționale

Publicat

Alexandru Sibișan și Laura Alexia Bogdan, judoka CS Unirea Alba Iulia, au obținut trei medalii de argint la cele mai importante competiții naționale, desfășurate în weekendul trecut la Satu Mare.

Alexandru a obținut locul 2 la Cupa României Seniori, competiție de judo desfășurată sâmbătă, 27 mai, la Satu Mare. Acesta a concurat la categoria de greutate – 90 de kilograme.

Duminică, 28 mai, s-a desfășurat Campionatul Național de Seniori Ne Waza, la care sportivul a obținut titlul de vicecampion național, concurând la categoria de greutate + 81 de kilograme. Astfel, a obținut la competițiile din weekend două medalii de argint.

A treia medalie de argint a fost obținută de către sportiva Laura Alexia Bogdan, la Cupa României Seniori. Sportiva a concurat la categoria de greutate – 48 de kilograme.

Sportivii secției de judo din cadrul CS Unirea Alba Iulia sunt pregătiți de către profesorii Alin Dinu și Cristian Dinu.

Ambii sportivi au dublă legitimare. Alexandru Sibișan (elev al Liceului cu Program Sportiv din Alba Iulia – director Daniela Mateica) este legitimat la CS Unirea Alba Iulia și la CSM Pitești, în vreme ce Laura Bogdan este legitimată la CS Unirea Alba Iulia, respectiv la CSM Cluj Napoca.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax