Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Judoka Alexandru Sibișan și Laura Bogdan, medalii de aur la Campionatul Național U21. Performanță a sportivilor de la CS Unirea

Publicat

Judoka Alexandru Sibișan și Laura Bogdan, legitimați la Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia, au obținut noi performanțe extraordinare, clasându-se pe prima treaptă a podiumului la Campionatul Național Individual U21, desfășurat în 8 și 9 martie la Ploiești.

Alexandru Sibișan, sportiv cu dublă legitimare (CS Unirea Alba Iulia/ CSM Pitești), a obținut medalia de aur la categoria de greutate – 90 de kilograme.

Laura Bogdan, sportivă cu dublă legitimare (CS Unirea Alba Iulia/ CSM Cluj Napoca), a obținut medalia de aur la categoria de greutate – 48 de kilograme.

Laura Bogdan este elevă a Liceului cu Program Sportiv din Alba Iulia (director Daniela Mateica).

Sportivii secției de judo din cadrul CS Unirea Alba Iulia sunt pregătiți de către profesorii Alin Dinu și Cristian Dinu (frați).

Aceste performanțe sportive extraordinare vin după ce, în urmă cu o săptămână, ambii sportivi au obținut medalii de argint la Cupa Europeană de Juniori.

”Această competiție a reprezentat o provocare importantă pentru cei doi sportivi, iar rezultatele lor de excepție au confirmat talentul și pregătirea de care dau dovadă.

Performanțele celor doi sportivi arată că judoka români au potențialul necesar pentru a se remarca la nivel internațional. Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia continuă să fie o sursă importantă de talente în lumea judoului din România, iar antrenorii lor merită felicitările noastre”, a transmis Daniela Moșneag, director CS Unirea Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax